Βαθμολογία

Χαλκίδα - Παναχαϊκή ζωντανά στο «telesport.gr»

Την πολύ σημαντική αναμέτρηση της Χαλκίδας με την Παναχαϊκή θα μεταδώσει ζωντανά το ιντερνετικό κανάλι «telesport.gr» σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Μία νίκη μακριά από το στόχο του να σφραγίσει και μαθηματικά την κατάληψη της δεύτερης θέσης στον 3ο όμιλο της Γ΄εθνικής κατηγορίας βρίσκεται η Χαλκίδα! Για την 29η και προτελευταία αγωνιστική θα υποδεχτεί την πρωταθλήτρια Παναχαϊκή στο απόλυτο ντέρμπι κορυφής του ομίλου, μία ιστορική μάχη μεταξύ των κορυφαίων ομάδων του ομίλου και ταυτόχρονα δύο από τις πλέον ιστορικές της κατηγορίας! Και μπορεί η Πάτρα να έχει πανηγυρίσει την άνοδο, μπορεί η Χαλκίδα να είναι μια ανάσα από την οριστική κατάταξη στη 2η θέση, όμως υπάρχει κι ένα ακόμα μεγάλο κίνητρο: Η ΙΣΤΟΡΙΑ των δύο ομάδων που ζητάει πάντα νίκες!

Το telesport.gr θα βρεθεί στο γήπεδο της Χαλκίδας και θα σας μεταδώσει ΖΩΝΤΑΝΑ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τη μεγάλη αναμέτρηση την προσεχή Κυριακή 14 Μάη στις 17:00. Μην χάσετε λεπτό από το ποδοσφαιρικό πάρτι που θα στήσουν Πατρινοί και Χαλκιδαίοι, μείνετε συνδεδεμένοι με το κανάλι LIVE 1 του telesport.gr!»