Βαθμολογία

Γαραζανάκης: «Στη Λάρισα θα γίνει το πρώτο Football Survivor»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο Μανώλης Γαραζανάκης (πρόεδρος ΣΕΠ Λάρισας), ο οποίος έκανε λόγο για όλα όσα θα διοργανωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε:

«Εμείς για άλλη μια φορά μόλις τελειώσουν τα πρωταθλήματα, θα δώσουμε στον κόσμο την ευκαιρία να δει κάποιες εκδηλώσεις μας. Οι εκδηλώσεις μας είναι καινοτόμες όλες. Θέλουμε όλοι να έρθουν και να διασκεδάσουν και να ξεφύγουν από τη ρουτίνα του γηπέδου. Παράγουμε ένα κοινωνικότατο έργο και βοηθάμε τον αθλητικό τουρισμό.»

Ο Μανώλης Γαραζανάκης αναφέρθηκε σε εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν τόσο στον Βόλο, όσο και στο Αλκαζάρ. Παράλληλα έκανε λόγο και για το πρώτο Football Survivor που θα λάβει χώρα για πρώτη φορά στη Λάρισα!

«Στη Λάρισα θα γίνει το πρώτο Football Survivor. Είναι μια καινοτομία που όποιος την παρακολουθήσει θα περάσει πολύ όμορφα. Σκεφτήκαμε φέτος να τιμήσουμε τους πρώτους σκόρερ όλων των κατηγοριών (ΕΠΣΛ), οι οποίοι θα περάσουν από ένα μίνι survivor και θα διαγωνιστούν στο σκοράρισμα, την εγρήγορση, τα καλύτερα γκολ αλλά και άλλα διάφορα. Θέλω να πιστεύω πως αυτό θα γίνει θεμός και θα πετύχουμε.»