Βαθμολογία

Καγιούλης: «Ορισμένα κέντρα θέλουν να μας ρίξουν»

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Aρένα FM 89,4» έδωσε ο μεγαλομέτοχος του Ηρακλή Νίκος Καγιούλης που αναφέρθηκε στα κέντρα αποφάσεων που θέλουν να ρίξουν τον Γηραιό.

Όπως ανέφερε δεν υπολόγιζαν τον Ηρακλή για να σωθεί αγωνιστικά, όμως το πέτυχε και έτσι προσπαθούν να τον γκρεμίσουν εξωαγωνιστικά, ενώ σχετικά με το επεισόδιο Παπαθανασάκη - Κούγια ανέφερε ότι ο ομόλογος του του Ηρακλή παρασύρθηκε και ότι ο κ. Κούγιας ήθελε να κάνει καλό στον Ηρακλή παρά κακό.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Καγιούλη στον «Aρένα FM 89,4»:

Σε ερώτηση για την υπόθεση του Πουρτουλίδη ανέφερε:

«Ο Ηρακλής, πλέον, έχει συνηθίσει να βρίσκεται σε περιπέτειες. Παρ’ όλα αυτά, θεωρώ ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα, αν και ορισμένα κέντρα προσπαθούν να ρίξουν τον Ηρακλή, παρόλο που έχει σωθεί βαθμολογικά και με την αξία του. Αυτοί προσπαθούν να βρουν τρόπους για να σώσουν τις ομάδες που θέλουν. Άλλωστε έχει γίνει και κατά το παρελθόν με θύμα τον Ηρακλή. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε νόμιμοι. Έχουμε πληρώσει τον ποδοσφαιριστή την καθορισμένη ημερομηνία και νομίζω πως δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Άλλωστε, το είπε δημόσια και ο ίδιος ο παίκτης, πως έχει εξοφληθεί και με μετρητά και με συναλλαγματικές. Μάλιστα, σε περίπτωση δίκης θα έρθει ως μάρτυρας για να καταθέσει, όπως και ο μάνατζέρ του. Όπως και να έχει, όμως, εμείς δεν παύουμε να ανησυχούμε για όλα όσα γίνονται εις βάρος του Ηρακλή».

Σε ερώτηση σχετικά με τη διοικητική αδυναμία του Ηρακλή είπε:

«Δεν είμαστε πανίσχυροι αλλά όσοι είμαστε εκεί αυτή τη στιγμή κι όσοι αγαπούν τον Ηρακλή, δεν θα αφήσουμε τα κέντρα εξουσίας να ρίξουν την ομάδα σε άλλη κατηγορία. Μας είχαν ξεγραμμένους εξ αρχής και υπολόγιζαν χωρίς τον Ηρακλή που για ακόμη μία φορά απέδειξε πως δεν πεθαίνει. Αυτό δεν τους άρεσε και τώρα προσπαθούν να μας ρίξουν με άλλους τρόπους».

Σε ερώτηση για το επεισόδιο του Παπαθανασάκη με τον Κούγια στο χθεσινό Δ.Σ της λίγκας δήλωσε:

«Σε τέτοιες περιπτώσεις πάντα ανάβουν λίγο τα αίματα. Νομίζω ότι παραφέρθηκε λίγο ο κ. Παπαθανασάκης πάνω στα νεύρα που είχε. Θεωρώ, πάντως, ότι ο Κούγιας μάλλον καλό ήθελε να κάνει στον Ηρακλή κι όχι κακό».

Σε ερώτηση για τον φάκελο που έχει κατατεθεί τόνισε:

«Νομίζω πως δεν θα έχουμε πρόβλημα με την άδεια συμμετοχής, διότι δεν είναι μόνο ο δικός μας φάκελος πλημμελής. Εμείς προσπαθούμε με τις δυνατότητες που έχουμε να καλύψουμε τα κενά για να πάρουμε την άδεια. Πιστεύω ότι ο νόμος είναι υπέρ μας. Όσον αφορά το δεύτερο κομμάτι που είναι για να έχουμε τη δυνατότητα για μεταγραφές ξένων δεν ξέρω ακόμη να σας πω. Θα το δούμε στη πορεία».

Σε ερώτηση για τα οικονομικά δεδομένα στον Ηρακλή είπε:

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν λεφτά αλλά έχουν δρομολογηθεί ορισμένες εξελίξεις και περιμένουμε σύντομα τα αποτελέσματα γιατί ο χρόνος μας κυνηγάει και πρέπει να κινηθούμε άμεσα. Ένα μέγεθος όπως ο Ηρακλής δεν μπορεί να λειτουργήσει σε ανάλογα πλαίσιο και την νέα σεζόν».

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει κίνδυνος να υποβιβαστεί ο Ηρακλής δήλωσε:

«Ο κίνδυνος υπάρχει από την στιγμή που τα κέντρα επιθυμούν να ρίξουν τον Ηρακλή με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Δεν νομίζω τα συμφέρονται του Λεβαδειακού να μην “κυνηγήσουν” τον Ηρακλή».

Σε ερώτηση για τα άτομα της διοίκησης του Ηρακλή τόνισε:

«Φυσικά και ο Παπαθανασάκης πρέπει να πλαισιωθεί από άτομα που γνωρίζουν το ποδόσφαιρο, ώστε να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις. Εγώ από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να βοηθήσω και σε αυτό το κομμάτι.

Τέλος σε ερώτηση για τον Σάββα Παντελίδη είπε:

«Ο προπονητής έχει πολύ σημαντική συμβολή βέβαια στην σωτηρία της ομάδας μαζί με όλα τα παιδιά που έδωσαν το καλύτερο που είχαν για να επιτευχθεί ο στόχος. Μην ξεχνάμε όμως κι αυτούς που ήταν δίπλα τους στα γραφεία που έδωσαν επίσης τα πάντα για τον σύλλογο».