Βαθμολογία

Διγκόζης: «Νίκες και καλό ποδόσφαιρο»

Δηλώσεις έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Καβάλας ο τεχνικός των "Αργοναυτών" και παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΛ Άγγελος Διγκόζης.

Ο προπονητής της μακεδονικής ομάδας τόνισε ότι στόχος της ομάδας είναι οι νίκες και το καλό ποδόσφαιρο προκειμένου να τελειώσει με αξιοπρέπεια το πρωτάθλημα, ενώ ανέφερε και για τους ποδοσφαιριστές ότι είναι άξιοι συγχαρητηρίων καθώς σέβονται και ιδρώνουν για την φανέλα που φορούν.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Άγγελου Διγκόζη:

Σε ερώτηση για τη νίκη του ΑΟΚ μέσα στη Νάουσα αλλά και το ματς που έρχεται με το Νέστο τόνισε:

«Εγώ είπα από το Ιανουάριο και μετά ότι θα κάνω τα αδύνατα δυνατά, προκειμένου η ομάδα να τελειώσει με αξιοπρέπεια το πρωτάθλημα. Μέχρι στιγμής τα έχουμε καταφέρει σε μεγάλο βαθμό. Ηταν μια νίκη μέσα στη Νάουσα, πάρα πολύ καλή για μας. Δεν είμαστε αδιάφοροι παρόλο που τα παιχνίδια δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον. Τα παιδιά έχουν καταλάβει και έχουν συνειδητοποιήσει ότι παίζουνε σε μεγάλη ομάδα. Είναι καλό αυτό για όλους μας. Να παίζει καλό ποδόσφαιρο η ομάδα και να παίρνει νίκες. Στο πρώτο μέρος μέσα στη Νάουσα δεν ήμασταν αρκετά καλοί. Ισως να έφταιξε ο κόντρα άνεμος, που δε μπορέσαμε να αναπτυχτούμε. Στο β` μέρος ήμασταν πάρα πολύ καλοί και βγάλαμε πολλές ευκαιρίες. Η Νάουσα είχε μια, δυο καλές ευκαιρίες για να σκοράρει. Νομίζω ότι στο β` μέρος ήμασταν καλύτεροι και δικαιούμασταν τη νίκη. Σίγουρα επηρέασε το ταξίδι ενώ ορισμένοι παίκτες είχαν καιρό να παίξουν. Δε μπορώ να πω όμως ότι δεν είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά.  Τους αξίζουν πολλά μπράβο και συγχαρητήρια από το Γενάρη και μετά».

Σε ερώτηση για το ματς με το Νέστο που έρχεται είπε:

«Δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον και το θέμα είναι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται να ξεκινάνε το παιχνίδι γεροί και να τελειώνουν το παιχνίδι πάλι γεροί. Είναι  καλό για τους προπονητές που βάζουνε και κάποια νέα παιδιά να παίξουν.  Πήγαν καλά ο Θωμαϊδης  και ο Ζαρωτιάδης μέσα στη Νάουσα. Είναι ένα παιχνίδι έτσι το βλέπω εγώ. Ένα παιχνίδι το προτελευταίο για να τελειώσει η δύσκολη χρονιά για τον ΑΟΚ. Αυτό που ενδιαφέρει τον περισσότερο κόσμο είναι το αύριο της ομάδας».

Σε ερώτηση για τις επιλογές που έκανε ο ίδιος στους παίκτες το Γενάρη δήλωσε:

«Δείτε το ματς με τη Νάουσα στην έδρα μας και τι ήττα είχαμε κάνει. Με ποιους παίκτες τότε. Είμαι ικανοποιημένος και ευχαριστημένος 100% από τα παιδιά που ήρθανε και τα παιδιά που μείνανε. Τα παιδιά σέβονται την ομάδα που παίζουνε και ιδρώνουν τη φανέλα. Σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε μερικούς βαθμούς παραπάνω. Καμιά φορά είναι και η τύχη. Μόνο με το Μακεδονικό Φούφα στο «Ανθή Καραγιάννη»  δεν ήμασταν καλοί. Σε όλα τα άλλα ματς ήμασταν πολύ καλοί, ακόμη με τη Δόξα αλλά και την Καλαμαριά. Το μπάτζετ το καλοκαίρι ήταν στα 30 ευρώ και το Γενάρη έπεσε στα 10 ευρώ, είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος».