Βαθμολογία

Μοίρασε πρόστιμα η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ

Με χρηματικά πρόστιμα τιμωρήθηκαν από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ οι Ολυμπιακός Βόλου, Ατσαλένιος, Ιάλυσος , Αστέρας Αμαλιάδας και Παναχαϊκή.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

Αριθμός απόφασης 122/2017
Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο «ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ» πειθαρχικώς ελεγκτέο για τις αναλυτικά περιγραφόμενες στο σκεπτικό της προκείμενης αποδιδόμενες σε αυτό πράξεις (πειθαρχικές παραβάσεις, που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 1, 2 και 15 παρ. 2 περ. α΄ του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο). Επιβάλλει στο αθλητικό σωματείο «ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ» χρηματική ποινή ύψους τετρακοσίων δέκα επτά (417) ευρώ.

Αριθμός απόφασης 123/2017
Απαλλάσσει το εγκαλούμενο σωματείο «Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ» για την πράξη της εισόδου των φιλάθλων του στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου. Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο πειθαρχικώς ελεγκτέο για την πράξη της ρίψης των δύο μπουκαλιών. Επιβάλλει στο σωματείο «Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ» χρηματική ποινή ύψους δύο χιλιάδων είκοσι πέντε (2.025,00) ευρώ.

Αριθμός απόφασης 125/2017
Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο «ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ Π.Ο.» πειθαρχικά ελεγκτέο για το αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό αδίκημα (αδίκημα που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς στα άρθρα 14 παρ. 1 και 2 και 15 παρ. 3Β περ. β’ του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.). Επιβάλλει στο εγκαλούμενο σωματείο χρηματική ποινή ύψους χιλίων τριακοσίων τριάντα τεσσάρων (1.334) ευρώ.

Αριθμός απόφασης 129/2017
Απαλλάσσει το εγκαλούμενο σωματείο με την επωνυμία «ΙΑΛΥΣΟΣ» του αποδιδόμενου σε αυτού πειθαρχικού αδικήματος και κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο με την επωνυμία «ΑΣ ΡΟΔΟΣ» πειθαρχικώς ελεγκτέο για το αναλυτικά αναφερόμενο στο σκεπτικό της παρούσας πειθαρχικό αδίκημα (αδίκημα που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς στις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 1 και 2, 6 παρ. 3  και 15 παρ. 3 περ. Β εδ. β΄  Πειθ.Κώδ. Ε.Π.Ο.). Επιβάλλει στο σωματείο «ΑΣ ΡΟΔΟΣ» χρηματική ποινή ύψους χιλίων τριακοσίων τριάντα τεσσάρων (1.334,00) ευρώ.

Αριθμός απόφασης 131/2017
ΚΗΡΥΣΣΕΙ τα εγκαλούμενα σωματεία, «ΑO Αστέρας Αμαλιάδας – Πανόπουλου» και «Παναχαϊκή Γ.Ε Πατρών»,  πειθαρχικώς ελεγκτέα για την αναλυτικά αναφερόμενη στο σκεπτικό της παρούσας πράξη (αδικήματα που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς στις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 1, 2 και 15  παρ. 3 περ. Β εδ. β΄  και ε΄ Πειθ.Κώδ. Ε.Π.Ο.). Επιβάλλει σε έκαστο των εγκαλουμένων σωματείων χρηματική ποινή ύψους δυο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ.»