Βαθμολογία

«Τελευταία ζαριά» για τη Μονακό κόντρα στη Γιουβέντους

Έτοιμη να «τελειώσει» το έργο και να πάρει την πρόκριση μετά και το υπέρ της 2-0 στο Πρισκιπάτο μοιάζει απόψε (9/5) η Γιουβέντους κόντρα στην Μονακό, στον επαναληπτικό της φάσης των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Εμ Μπαπέ και η παρέα του ταξίδεψαν στο Τορίνο με την «πλάτη στον τοίχο», ωστόσο όπως τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός των Μονεγάσκων Λεονάρντο Ζαρντίμ, οι Μονεγάσκοι θα βγουν για επιθετικό παιχνίδι στο Juventus Stadium παίζοντας την τελευταία τους ζαριά.

Ο Αλέγκρι πάντως κατέστησε σαφές πως δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα και πως η Γιουβέντους θα χρειαστεί να επαναλάβει ακόμα μια πολύ καλή εμφάνιση για να «κλειδώσει» την πρόκριση, θέλοντας να κρατήσει χαμηλούς τόνους.

Πιάτσα και Ρουγκάνι είναι εκτός για τη Γιούβε με τον Κεντίρα να επιστρέφει. Στο στρατόπεδο της Μονακό αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή των Μεντί και Καρίγιο, ενώ νοκ-άουτ έχει τεθεί ο Μποσίλια.

Δείτε τις πιθανές συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γιουβέντους: Μπουφόν, Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Αλεξ Σάντρο, Πιάνιτς, Κεντίρα, Ντάνι Άλβες, Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς, Ιγουαΐν.

Μονακό: Σούμπασιτς, Μεντί, Τζέμερσον, Γκλικ, Σιντιμπέ, Μπερνάρντο Σίλβα, Φαμπίνιο, Μπακαγιόκο, Λεμάρ, Μπαπέ, Φαλκάο.

Μ.Ι.