Βαθμολογία

Ομπράντοβιτς: «Σημασία έχει ότι θα διεκδικήσουμε το τρόπαιο»

Μπορεί το final four της Ευρωλίγκα να διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη, έδρα της Φενέρμπαχτσε, ωστόσο ο τεχνικός της τουρκικής ομάδας Ζέλικο Ομπράντοβιτς ανέφερε ότι μεγαλύτερη σημασία έχει το γεγονός ότι η ομάδα του θα διεκδικήσει το τρόπαιο.

Όπως ανέφερε μετά την επισημοποιήση της διεξαγωγής στην Πόλη όλοι περίμεναν από την δευτεραθλήτρια Ευρώπης να δώσει το παρών εκεί, αλλά το σημαντικότερο είναι να φτάσει στην πηγή η ομάδα. Όπως δήλωσε ο έμπειρος Σέρβος τεχνικός η ομάδα του μπορεί να κερδίσει όλες τις ομάδες, όπως αντίστοιχα μπορεί να ηττηθεί από όλες.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του προπονητής της Φενέρ:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι επειδή θα παλέψουμε εναντίον ομάδων με μεγάλη ιστορία στην Ευρωλίγκα. Όταν έγινε γνωστό πως το final four θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη, όλοι περίμεναν από εμάς να είμαστε εκεί. Αυτό ήταν ένα μεγάλο βάρος στους ώμους μας. Όλοι ήθελαν να δώσουμε το "παρών". Δεν έχει σημασία ότι το final four θα γίνει εκεί, σημασία έχει ότι θα βρεθούμε εκεί για να διεκδικήσουμε το τρόπαιο.

Έχουμε καλούς παίκτες, είμαστε ένα ποιοτικό σύνολο και διαθέτουμε την απαραίτητη εμπειρία από τέτοιου είδους αγώνες. Κάποια παιδιά είναι εδώ από το Final Four της Μαδρίτης, οπότε ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν. Μπορούμε να κερδίσουμε τους πάντες, όπως επίσης να χάσουμε από τους πάντες. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε συγκεντρωμένοι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, ειδικά στο ψυχολογικό κομμάτι. Το βασικότερο όλων είναι να είμαστε υγιείς».