Βαθμολογία

Επικύρωση βαθμολογίας και έναρξη play-off

Το ΔΣ της Super League αποφάσισε την επικύρωση της βαθμολογίας για τις θέσεις 1-5.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο Ολυμπιακός είναι και τυπικά πρωταθλητής, ενώ ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Πανιώνιος θα λάβουν μέρος στα play offs που θα αρχίσουν την Κυριακή. Ουσιαστικά, λοιπόν, δεν έγινε το... χατίρι του ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν επιθυμούσε επικύρωση της βαθμολογίας ελπίζοντας σε πιθανή αφαίρεση βαθμών των «ερυθρόλευκων».

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94,6 και ο συνάδελφος Άρης Ασβεστάς από τις δώδεκα ΠΑΕ που παρέστησαν στο ΔΣ, υπέρ της επικύρωσης ψήφισαν 9 και μόλις 3 κατά. Συγκεκριμένα, πέραν του Ολυμπιακού που αναμενόταν ούτως ή άλλως να ψηφίσει υπέρ, το μπλοκ που εξέφραζε εξ αρχής ο Παναθηναϊκός και στο οποίο στη συνέχεια προστέθηκαν κατά σειρά Πανιώνιος και ΑΕΚ, επικράτησε κατά κράτος του μπλοκ του ΠΑΟΚ, που κατάφερε να πάρει με το μέρος του μόνο την ΑΕΛ και την Κέρκυρα.

Από πλευράς Ολυμπιακού παρόντες ήταν οι Γιάννης Βρέντζος, Τάκης Αγραφιώτης και Αργύρης Λίβας και τον ΠΑΟΚ εκπροσώπησαν οι Μάκης Γκαγκάτσης και Λάμπρος Μπίρδας. Για τον Παναθηναϊκό εκεί βρίσκονταν οι Μάνος Μαυροκουκουλάκης, Χρήστος Παναγόπουλος και Αθηνά Μπαλωμένου, ενώ για την ΑΕΚ ο Μηνάς Λυσάνδρου και ο Πέτρος Καϊμακάμης. Τον Πανιώνιο εκπροσώπησε ο Χρήστος Δάρας, την ΑΕΛ ο Αλέξης Κούγιας, τον Ηρακλή ο Σπύρος Παπαθανασάκης και τον Παναιτωλικό ο Μάκης Μπελεβώνης.

Σε λίγο θα γνωρίζουμε και το ακριβές πρόγραμμα των αγώνων των play-off.