Βαθμολογία

Παντρεύονται Σία και Μπακογιάννης

Ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της πολιτικής και της δημοσιογραφίας, ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη, πήραν τη μεγάλη απόφαση και επισημοποιούν τη σχέση τους με παπά και με κουμπάρο μέσα στο καλοκαίρι συγκεκριμένα μέχρι το τέλος Ιουλίου.

Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και η ανκοργούμαν του ΣΚΑΪ, ο δεσμός των οποίων έγινε γνωστός πριν από περίπου τρία χρόνια, θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας όχι στην Αθήνα, ούτε στην Ευρυτανία -λόγω της καταγωγής του Κώστα Μπακογιάννη-, αλλά σε κάποιο νησί του Αιγαίου, που και οι δύο αγαπούν πολύ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «S», το Μυστήριο θα τελεστεί σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, με παρόντες στην εκκλησία τους κοντινούς συγγενείς και όσο το δυνατόν πιο μακριά από κάμερες, φωτογράφους και δημοσιότητα. Αλλωστε, πρόκειται για δύο πρόσωπα που έτσι κι αλλιώς προσελκύουν το ενδιαφέρον των μέσων μαζικής ενημέρωσης λόγω της ιδιότητάς τους, κάτι που, όπως φαίνεται, δεν επιθυμούν για μια τόσο σημαντική ημέρα της ζωής τους.

Το ποιος ή ποιοι θα τους παντρέψουν δεν έχει αποκαλυφθεί, αφού μόνοι οι ίδιοι και οι άμεσα ενδιαφερόμενοι το γνωρίζουν. Η ημερομηνία του γάμου έχει ήδη καθοριστεί, αλλά την ξέρουν ελάχιστοι, ενώ στο νησί στο οποίο θα γίνει η τελετή πιθανόν το ζεύγος να κάνει κι ένα μέρος των καλοκαιρινών διακοπών του. Αλλωστε, στο Αιγαίο και συγκεκριμένα στην Αντίπαρο είχαν περάσει και το πρώτο καλοκαίρι της σχέσης τους, το 2014. Βέβαιο είναι, πάντως, ότι όσοι προετοιμάζονται για ένα μεγάλο, «κοσμικό» γεγονός μάλλον θα απογοητευθούν.

Ολο αυτόν τον καιρό που είναι μαζί, το ζεύγος έχει επιλέξει χαμηλούς τόνους και κάνει εμφανή προσπάθεια να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αν και ειδικά μετά την έκδοση του διαζυγίου του περιφερειάρχη οι κοινές εμφανίσεις τους είναι περισσότερες, ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη δεν έχουν μιλήσει έως τώρα δημοσίως για τη σχέση τους.

Η γνωριμία τους έγινε μέσω της δουλειάς και των δύο, αλλά εξελίχθηκε σε έναν δυνατό έρωτα, ενώ σε κάποιες από τις φωτογραφίες που έχουν δημοσιοποιηθεί η λαμπερή δημοσιογράφος έχει εμφανιστεί μαζί με τα δύο παιδιά του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας από τον πρώτο του γάμο με την Κάλλια Καμπουρίδου, τον Παύλο και τη Δανάη. Ο γιος και η κόρη του Κώστα Μπακογιάννη έχουν μεγάλη αδυναμία στη Σία Κοσιώνη και περνάνε μαζί αρκετό χρόνο. Η τρυφερότητα μεταξύ τους είναι το πρώτο πράγμα που παρατηρούν όσοι τους βλέπουν από κοντά.

ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Εναν γάμο, με τον δημοσιογράφο Μιχάλη Λεάνη, που όμως κατέληξε σε διαζύγιο, έχει κάνει και η Σία Κοσιώνη, η οποία, όπως και ο Κώστας Μπακογιάννης, διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της. Το ζευγάρι ζει μαζί ήδη τις ημέρες της εβδομάδας που ο περιφερειάρχης βρίσκεται στην Αθήνα και όχι στη Λαμία, όπου είναι η έδρα της Περιφέρειας. Το πρόγραμμα και των δύο είναι εξαιρετικά φορτωμένο και έτσι προβλέπεται να είναι και για το επόμενο διάστημα. Η θητεία του Κώστα Μπακογιάννη ολοκληρώνεται στα μέσα του 2019 και εκείνος έχει «φουλάρει τις μηχανές» προκειμένου να ολοκληρώσει όσα έργα ξεκίνησε ή ξεκινά στην ευρύτερη περιοχή. Κάποιοι λένε πως ενδεχομένως το επόμενο βήμα του να το κάνει στην Αθήνα, διεκδικώντας το τιμόνι του πρώτου δήμου της χώρας. Ο ίδιος πάντως αποφεύγει να συζητά το θέμα, χωρίς και να το αποκλείει. Προς το παρόν είναι αφοσιωμένος στη δουλειά του, με αποτέλεσμα στην Περιφέρειά του να ακούγονται πολύ καλά λόγια για την αποτελεσματικότητα του ίδιου και της ομάδας του.

Γνωριμια

Η Σία Κοσιώνη πραγματοποιεί μια σημαντική τηλεοπτική πορεία, καθώς το δελτίο του ΣΚΑΪ, παρά τη χρονική μεταφορά του, καταφέρνει να στέκεται με αξιώσεις στην πρώτη γραμμή του ανταγωνισμού, ενώ η ίδια έχει σημειώσει αρκετές προσωπικές επιτυχίες με συνεντεύξεις σημαντικών προσωπικοτήτων. Θεωρείται πλέον από τις κορυφαίες τηλεοπτικές παρουσίες στον χώρο των ειδήσεων και της ενημέρωσης γενικότερα και αποτελεί ένα από τα πολύ δυνατά χαρτιά του συγκροτήματος του Φαλήρου. Οι οικογένειες του ζεύγους όχι μόνο έχουν γνωριστεί, αλλά βρίσκονται συχνά μαζί σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Τον Φεβρουάριο, μάλιστα, στην τελετή της απονομής των βραβείων Μπότση, στην Παλαιά Βουλή, όπου τιμήθηκε και η γνωστή ανκοργούμαν, παρόντες ήταν οι γονείς της και πιο δίπλα, διακριτικά, ο Κώστας Μπακογιάννης μαζί με τα δύο παιδιά του, καμαρώνοντας όλοι για την ξεχωριστή στιγμή της Σίας.

Παραπολιτικά (Ματίνα Σπυροπούλου)