Βαθμολογία

Παλαιοχωρλίδης: «Καμία σχέση το ματς ΑΕΛ - Παναθηναϊκός με αυτό...»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή των Βαγγέλη Βουλάγκα και Βαγγέλη Ρωμανού, «φιλοξενήθηκε» ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Ηλίας Παλαιοχωρλίδης ο οποίος έκανε λόγο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στον οποίο ήταν «παρών».

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε για το τι έζησε στο Πανθεσσαλικό:

«Μετά από μια μεγάλη γιορτή που έζησα στη Βαρκελώνη, αποφάσισα να ζήσω ακόμα μια γιορτή. Η σύζυγός μου είναι από το Βόλο και πήρα αυτήν την απόφαση. Αν καθίσει κανείς να συγκρίνει τα δύο παιχνίδια, η σύγκριση μόνο θετική δεν είναι για την πατρίδα μας. Μόνο ντροπή...

Υστερούμε πολιτισμικά εδώ στην πατρίδα μας και έχουμε φτάσει στο σημείο να μην μπορούμε να διοργανώσουμε έναν τελικό. Οι ευθύνες πρέπει να χρεωθούν σε όλους αλλά για εμένα τη λιγότερη ευθύνη έχει η αστυνομία.

Δε γίνεται να έχει μεταφερθεί τόση αστυνομική δύναμη για ένα παιχνίδι. Η γνώμη της αστυνομίας ήταν από την αρχή αρνητική να γίνει ο τελικός σε αυτό το γήπεδο. Είναι ένα γήπεδο που στοίχισε πολλά χρήματα και θα έπρεπε τουλάχιστον να εξασφαλίζει την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού.

Η παρουσία των δικών μας οπαδών και του Παναθηναϊκού τότε δεν είχαν καμία σχέση με αυτά. Η ΑΕΛ ακόμα και αν έχανε τον τελικό, δεν ήταν στη νοοοτροπία των οπαδών της να πάνε να κάνουν επεισόδια. Μάλιστα ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχουν και κοινή ρίζα την Κωνσταντινούπολη. Σκεφτείτε ποιοι σφάζονταν εχθές. Οι απόγονοι των Κωνσταντινοπολιτών.»

Για το γεγονός πως Σαββίδης και Μελισσανίδης γευμάτισαν μαζί πριν τον αγώνα:

«Αυτά τα γνωρίζετε και εσείς τις περισσότερες φορές είναι στάχτη στα μάτια. Είδατε πόσες φορές ανατρέπεται το σκηνικό από τη διαιτησία.»

Για το αν υπήρχε φίλαθλος ο οποίος να ένιωθε ασφαλής, τόνισε:

«Όχι δεν υπήρχε καμία ασφάλεια. Όταν πέρασε η ώρα και από τη στιγμή που ξεκίνησε το παιχνίδι όντως τα πράγματα ηρέμησαν. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν πως υπήρχε μια φωτιά, η οποία ήταν πολύ εύκολο να σβηστεί με ένα μπουκάλι νερό. Έκαιγε ωστόσο για τουλάχιστον 20 λεπτά.»

Για το παιχνίδι, σχολίασε:

«Κατά τα άλλα το παιχνίδι ήταν πολύ μέτριο.'Ενας από τους χειρότερους τελικούς. Αν εξαιρέσουμε τα επεισόδια όλα τα σημεία έδειχναν ότι ο ΠΑΟΚ θα ήταν ο νικητής. Όλη η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες την έκανε ο Μπίσεσβαρ.»