Βαθμολογία

«Να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες»

Ο Αγροτικός Αστέρας επικράτησε με 2-1 της Σπάρτης την Κυριακή (7/5) και επέστρεψε στις εκτός έδρας νίκες. Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο Νίκος Καραμπετάκης αναφέρθηκε στον αγώνα του ίδιου και των παικτών του να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην άψογη φιλοξενία των Λακώνων ενώ πρόσθεσε πως στόχος του Αγροτικού Αστέρα είναι η έκτη θέση. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κόουτς των «πρασίνων»:

«Ερχόμενοι στην Σπάρτη, βρήκαμε μία πολύ όμορφη φιλοξενία, όχι μόνο από την ομάδα, που ο φροντιστής μας πήγε στο βοηθητικό για προπόνηση, αλλά και ο κόσμος ήταν πολύ ζεστός. Στις εκδηλώσεις, τρώγοντας έξω, στον καφέ και τους ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία. Πολλές φορές το ποδόσφαιρο ενώνει διαφορετικούς τόπους και αυτό είναι το πιο σημαντικό που συναντήσαμε σε αυτό μας το ταξίδι. Πρώτη φορά ήρθα στη Σπάρτη και θα έρθω σίγουρα για διακοπές. Να ευχαριστήσω και τη διοίκηση της Σπάρτης και το προπονητή και εύχομαι στην ομάδα το καλύτερο για το μέλλον.

Ο αέρας ήταν ανασταλτικός παράγοντας στο πως αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι. Είμαστε δύο ποιοτικές ομάδες και θα έπρεπε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Τακτικά το είδαμε διαφορετικά. Στο πρώτο ημίχρονο, κλείσαμε τους χώρους, ευτυχήσαμε να προηγηθούμε και μας βοήθησε πολύ και βρήκαμε χώρους στην αντεπίθεση και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και ένα δεύτερο γκολ. Το δεύτερο γκολ ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο. Μετά το 65’ χάσαμε την ηρεμία μας, ήρθε το γκολ και μετά κλειστήκαμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Εμείς βρισκόμαστε σε ένα διαρκή αγώνα για να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες, γιατί οι ομάδες που διεκδικούν κάτι όταν δεν πετυχαίνουν το στόχος τους βρίσκουν άλλοθι σε εμάς και είναι άσχημο και για την ομάδα μου και για τους παίκτες μου.

Όμως εμείς δίνουμε κάθε φορά ένα μεγάλο αγώνα σε κάθε παιχνίδι και πολεμάμε κάθε παιχνίδι μέχρι το 90. Στα άλλα παιχνίδια δυστυχήσαμε και δεν κερδίσαμε, ενώ ήμασταν πολύ καλύτεροι. Χάσαμε από κάποιες λεπτομέρειες αν και ήμασταν πολύ καλύτεροι. Σε αυτό το παιχνίδι μετά το 70’ πιστεύω ότι και ο παράγοντας τύχη ήταν με το μέρος μας. Να ευχηθώ στην Σπάρτη καλή πορεία και τους ευχαριστούμε».

Για τον στόχο του Αγροτικού Αστέρα: «Ήταν ένα κομβικό σημείο και για εμάς, γιατί η ομάδα από τις συνεχόμενες ήττες οπισθοχώρησε και το να κερδίσουμε μία θέση είναι η έκτη θέση και ήταν για εμάς μία σημαντική νίκη και μειώσαμε στους τρεις βαθμούς τον αντίπαλο. Στόχος μας είναι να τερματίσουμε στην έκτη θέση».

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Γκότοβος, ανέφερε: «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την τεράστια προσπάθεια που κάναμε μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και δουλέψαμε για αυτό. Είχε όλα τα στοιχεία ενός παιχνιδιού Β’ Εθνικής με τη δύναμη, τις μονομαχίες, την πίεση, μέχρι το 90 το ενδιαφέρον ήταν αμείωτο. Είναι σημαντική νίκη, την ψάχναμε αρκετό καιρό και πιστεύω να είναι μία νέα αρχή για εμάς να συνεχίσουμε τα θετικά αποτελέσματα και να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με το κεφάλι ψηλά, όπως το ξεκινήσαμε και να ξεπεράσουμε αυτήν την καμπή που είχε η ομάδα αυτό το διάστημα».