Βαθμολογία

Νίκη για Μακρυχώρι και ραντεβού στα play-out με Λάρισα 2012

Την νίκη με σκορ 1-0 πήρε σήμερα (7/5) η ομάδα του Αετού Μακρυχωρίου απέναντι στην Λάρισα 2012 για την 30η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ με τις δυο ομάδες να δίνουν ραντεβού για τους αγώνες των play-out.

Η ομάδα του Γιάννη Μπουρνάκα με ένα τέρμα στο πρώτο ημίχρονο πήρε μια δίκαιη νίκη και πλέον θα ξεκινήσει την διαδικασία με 1 βαθμό και με στόχο να αποφύγει την τελευταία θέση που σημαίνει υποβιβασμός στην Α1 ΕΠΣΛ.

Με την συμπλήρωση 18 λεπτών αγώνα το Μακρυχώρι έφτασε στο 1-0, ύστερα από ωραία προσπάθεια του Γκαμπέτα από τα δεξιά και δυνατό πλασέ μέσα από την περιοχή του Τέα. Στο 65' ο Φουσίκας με το Μάλτζαρη έπαιξαν ωραία το ένα-δυο και ο τελευταίος με σουτ έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι, ενώ δυο λεπτά αργότερα τρομερό σουτ του Αργύρη απέκρουσε εντυπωσιακά στο παράθυρο ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.

Νέα ευκαιρία για τον Αετό στο 70' όταν Πάσσιος και Φουσίκας άλλαξαν την μπάλα η οποία έφτασε στο Νικολαΐδη που έκανε το σουτ για να διώξει με τα πόδια ο πορτιέρο της Λάρισας 2012, ενώ στην επανάφορα το σουτ του πέρασε άουτ. Δυο λεπτά αργότερα σε φάση καρμπόν τελικός αποδέκτης ο Πάσσιος που έκανε το σουτ και την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Αετός Μακρυχωρίου (Γιάννης Μπουρνάκας): Μπαταβάνης, Γκαμπέτας, Χριστιανίδης (60' Νικολαΐδης), Τίκος, Βάσσιος, Αργύρης, Παυλόπουλος, Τέας, Μάλτζαρης, Πάσιος (85' Τζίκα Ι.), Φουσίκας (90' Σαμαράς).