Βαθμολογία

Νίκη και τώρα play-off για τον Αχιλλέα Φαρσάλων

Μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη με σκορ 2-1 πανηγύρισε σήμερα (7/5) η ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων κόντρα στον Τύρναβο για την 30η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ.

Πλέον η ομάδα του Τάκη Παραφέστα θα χρειαστεί να δώσει αγώνες play-off για την άνοδο στην Γ' Εθνική καθώς μπορεί να έκοψε πρώτη το νήμα στην κανονική διάρκεια με 77 βαθμούς, ωστόσο δεν είχε διαφορά 13 βαθμών από τον δεύτερο Δωτιέα Αγιάς προκειμένου να ανέλθει απευθείας στην παραπάνω κατηγορία.

Μόλις στο 1' ο Λώλας με πλασέ από πάσα του Καραμπούζη έκανε το 0-1, για να φέρει ο Τύρναβος το ματς στα ίσια με την συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις λόγω του αέρα. Στην επανάληψη ο Αχιλλέας πίεσε και έχασε ευκαιρίες με τους Βούλγαρη, Τλούπα, Ρέψη και Νεμπεγλέρα με τον τελευταίο να βλέπει την μπάλα να σταματά στο κάθετο δοκάρι στο 70' μετά από εκτέλεση φάουλ.

Τελικά στο 80' την λύση έδωσε ο Βούλγαρης με ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ για το τελικό 1-2 και πλέον το βλέμμα των κυπελλούχων ΕΠΣΛ είναι στους αγώνες διαβάθμισης.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Ντάλλας, Καραμπούζης, Κακαζούκης, Μανιώτης, Οικονόμου, Νεμπεγλέρας, Τλούπας (75' Κοντοβάς), Πετράκης (67' Ρέψης), Λώλας, Νάστας (73' Περήφανος), Βούλγαρης.