Βαθμολογία

Παπαδόπουλος: «Αφιερωμένη στον πρόεδρό μας»

Στον πρόεδρο του Διαγόρα Σεβαστής αφιέρωσε την σημερινή (7/5) νίκη της μακεδονικής ομάδας κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας ο τεχνικός Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος.

Ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε σχετικά με το παιχνίδι ότι το ήλεγχε η ομάδα του, χαρακτήρισε πολύ καλή ομάδα τον Απόλλωνα, ενώ αναφέρθηκε και στους αρκετούς νεαρούς παίκτες που έχει η μακεδονική ομάδα.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του προπονητή του Διαγόρα Σεβαστής:

«Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Θεοδοσιάδη για τα καλά του λόγια και να ευχηθώ και εγώ από την πλευρά μου η ομάδα να ολοκληρώσει τον στόχο που έχει βάλει. Σίγουρα δεν είναι τυχαία η πορεία και η πρώτη θέση είναι πολύ καλή ομάδα. Όμως και εμείς από την πλευρά μας δείξαμε ότι δικαίως βρισκόμαστε ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.

Την σημερινή νίκη την αφιερώνουμε στον πρόεδρο μας που αυτή την στιγμή παντρεύεται και αυτό είναι το δώρο μας για τον γάμο του. Αγωνιστικά θεωρώ ελέγχαμε το παιχνίδι, ένα ανοικτό και ωραίο παιχνίδι και από τις δυο ομάδες χωρίς σκοπιμότητες. Σε κάποια φάση είχα κουβέντα με τον επόπτη και είπε πολύ καλές ομάδες και οι δυο και χαίρομαι να είμαι σε τέτοια ματς. Προσωπικά είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου, παρά τις απουσίες στους τελευταίους αγώνες και πραγματικά όποιος κληθεί δίνει το 100%. Έχουμε πολύ καλή χημεία και η ομάδα βασίζεται σε νεαρούς.

Αν δείτε πέντε παίκτες ήταν κάτω από 22 ετών και μόνο ο τερματοφύλακας μας ο Δημήτρης (σ.σ. Ρωμανίδης) είναι μεγάλος σε ηλικία καθώς είναι 41 ετών. Όλα αυτά με κάνουν υπερήφανο και επαναλαμβάνω η σημερινή νίκη είναι αφιερωμένη στον πρόεδρο μας για τον γάμο του. Καλή συνέχεια στον κ. Θεοδοσιάδη και τον Απόλλωνα Λάρισας».

Από πλευράς παικτών του Διαγόρα Σεβαστής δηλώσεις έκανε ο τερματοφύλακας της ομάδας Δημήτρης Ρωμανίδης ο οποίος ευχαρίστησε τον προπονητή του για την ευκαιρία που του έδωσε να αγωνιστεί μετά από 20 χρόνια στην Γ' Εθνική και χαρακτήρισε τον Απόλλωνα την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του 41χρονου τερματοφύλακα:

«Να ευχαριστήσω τον προπονητή γιατί σήμερα που έδωσε την δυνατότητα να παίξω στην Γ' Εθνική μετά από 20 χρόνια, θεωρώ άξια κερδίσαμε την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και συγχαρητήρια στον κ. Θεοδοσιάδη για την πορεία που έχουν».

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ