Βαθμολογία

Θεοδοσιάδης: «Δεν είχαμε καθαρό μυαλό»

Στην έλλειψη καθαρού μυαλού απέδωσε την σημερινή (7/5) ήττα του Απόλλωνα Λάρισας από τον Διαγόρα Σεβαστής ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας Σάκης Θεοδοσιάδης.

Ο προπονητής του Απόλλωνα αφού έδωσε συγχαρητήρια στους Μακεδόνες για την νίκη τους, τόνισε ότι το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό, ωστόσο με ηρεμία και κατάλληλη προετοιμασία η ομάδα θα είναι έτοιμη για το παιχνίδι με τον Τηλυκράτη Λευκάδας την επόμενη Κυριακή 14 Μαΐου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Θεοδοσιάδη:

«Καταρχάς να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα της Σεβαστής για την νίκη, είναι μια πολύ καλή ομάδα που δίκαια είναι εκεί που είναι. Για μας το σημερινό αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλουμε, αλλά θα πρέπει να διαχειριστούμε με σωστό τρόπο την ήττα και από αύριο με ηρεμία το μυαλό μας να είναι στο παιχνίδι με τον Τηλυκράτη να πάρουμε την νίκη και την άνοδο.

Όσον αφορά το παιχνίδι παρόλο που προηγηθήκαμε η συνέχεια δεν ήταν καλή για μας, δεν είχαμε σωστή διαχείρηση του παιχνιδιού, δεν είχαμε το καθαρό μυαλό, ο αντίπαλος ισοφάρισε άμεσα. Στην επανάληψη και πάλι δεν είχαμε το καθαρό μυαλό, κάναμε αρκετά λάθη, δεν μπορέσαμε να πάρουμε έστω το βαθμό της ισοπαλίας. Κοιτάμε πλέον μπροστά, την επόμενη μέρα και θα δουλέψουμε, θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να είμαστε όπως πρέπει την Κυριακή.

Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα του Διαγόρα Σεβαστής και στον κ. Παπαδόπουλο».

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ