Βαθμολογία

Γκριν: «Θα δώσουμε τα πάντα για τον Ολυμπιακό»

Ο Ολυμπιακός δύναται να προκριθεί στον τελικό της Ευρωλίγκας αντιμετωπίζοντας την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον ημιτελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. «Τάδε έφη» Έρικ Γκριν σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κυριακάτικη (07/05) έκδοση της εφημερίδας «Real News». Ο Αμερικανός μίλησε για την εμπειρία που βιώνει στους Πειραιώτες και όχι μόνο. Αναλυτικά:

-Για την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ: «Ήταν κάτι που το ήθελα από την πρώτη στιγμή που έγινα μέλος της ομάδας αυτής, ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

Ο Αμερικανός γκαρντ πρόσθεσε: «Δουλέψαμε σκληρά όλα τα παιδιά και οι κόποι μας ανταμείφθηκαν. Όμως δεν πρέπει να σταματήσουμε εδώ, μας περίμεναν ακόμη δύο αγώνες και θα πρέπει να παίξουμε όσο πιο καλά και ανταγωνιστικά γίνεται, να δώσουμε τα πάντα στο παρκέ για να καταφέρουμε να φθάσουμε στην κορυφαία διάκριση. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά γνωρίζουμε από δυσκολίες».

-Για την ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη ανέφερε: «Πρόκειται για μια σκληρή ομάδα με σπουδαίους παίκτες στο δυναμικό της, που προφανώς θα επιχειρήσουν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους, όμως αν αγωνιστούμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας, ασφαλώς και μπορούμε να τους νικήσουμε. Έχουμε μπροστά μας χρόνο για να προετοιμαστούμε όσο περισσότερο γίνεται. Ξέρουμε πώς παίζουν, όπως και εκείνοι γνωρίζουν εμάς και θέλω να πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά».

-Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Δεν έχω συναντήσει ποτέ πιο φανατισμένο και πιο πιστό στην ομάδα του κοινό. Φωνάζουν διαρκώς, σε σπρώχνουν στη νίκη με τα τραγούδια και τη στήριξή τους και δεν χάνουν ποτέ την αισιοδοξία τους, είναι πραγματικά απίστευτοι οι οπαδοί μας. Είναι οι καλύτεροι που έχω ζήσει και τους θέλουμε πάντα στο πλευρό μας. Να είναι βέβαια πως θα παλέψουμε μέχρι τέλους για να συνεχίσουν να είναι περήφανοι για εμάς».