Βαθμολογία

Το γλέντι των πρωταθλητών!!!

Η χρονιά ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον ιστορικό Ηρακλή Λάρισας, που κατάφερε με χαρακτηριστική ευκολία να επανέλθει στην Α’ ΕΠΣΛ. Σε αυτή την προσπάθεια μπροστάρης ήταν ο πρόεδρος της ομάδας κ. Λάμπρος Ιωακείμ που έθεσε το στόχο της επιστροφής του συλλόγου στα «σαλόνια». Μαζί του είχε για άξιους συμπαραστάτες την υπόλοιπη διοίκηση, όλο το προπονητικό τιμ στην πρώτη ομάδα αλλά και στις Ακαδημίες καθώς και τους ποδοσφαιριστές που υλοποίησαν όλο αυτό το εγχείρημα με απόλυτη επιτυχία!

Το Σάββατο (6/5) η διοίκηση του Ηρακλή Λάρισας αποφάσισε να γιορτάσει την άνοδο και το έκανε με τον πλέον επιβλητικό τρόπο! Στο κοσμικό νυχτερινό κέντρο της Λάρισας, το «Starz» βρέθηκαν οι πρωταθλητές. Σύσσωμη όλη η διοίκηση, οι προπονητές αλλά και οι ποδοσφαιριστές το «έκαψαν» το μαγαζί μέχρι το πρωί και δεν είναι υπερβολικό αυτό που λέμε!!!

Χορός μέχρι τελικής πτώσεως απ’ όλους, έδειξαν να το γλεντάνε με την ψυχή τους. Άξιοι όλοι τους. Το athleticlarissa.gr παρακολούθησε την ομάδα του Ηρακλή Λάρισας από το πρώτο παιχνίδι μέχρι το τέλος αυτού του ωραίου ταξιδιού και εύχεται στην ομάδα πάντα επιτυχίες και ανόδους.