Βαθμολογία

Μίχελ: «Θα κάνουμε 3-4 μεταγραφές»

Κυπελλούχος για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου (6/5) κέρδισε στο Πανθεσσαλικό την ΑΕΚ με 2-1. Μετά τη λήξη του ο Λούμπος Μίχελ μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και έδωσε το σύνθημα για την επόμενη μέρα.

Ο τεχνικός διευθυντής των «ασπρόμαυρων» ξεκαθάρισε πως θα γίνουν λίγες μεταγραφές το καλοκαίρι, ενώ προσέθεσε πως θα έρθουν και άλλοι τίτλοι στην πορεία, ενώ τόνισε ότι στα επόμενα χρόνια η ομάδα του θα είναι ακόμη πιο ανταγωνιστική.

Αναλυτικά: «Δεν έχω πετύχει τίποτα μόνος μου. Είναι ομαδική η προσπάθεια. Ήταν μια δύσκολη χρονιά με ένα δύσκολο ξεκίνημα. Ο προπονητής επικοινωνεί εξαιρετικά με την ομάδα. Είναι ο πρώτος τίτλος, αλλά δε θα είναι ο τελευταίος.

Θα παλέψουμε για να έρθουν και άλλοι. Ξεκίνησε μια νέα εποχή για τον ΠΑΟΚ. Υπάρχουν 4 με 5 μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα και μέσα σε αυτές ανήκει και ο ΠΑΟΚ ο οποίος θα είναι ακόμη πιο ανταγωνιστικός τα επόμενα χρόνια και θα παίρνει τίτλους.

Το κακό στην Ελλάδα είναι ότι το θέμα των μεταγραφών το συζητάμε συνέχεια. Έχουμε μια καλή ομάδα, αλλά και έναν καλό πάγκο. Σήμερα το γκολ που μας έδωσε τη νίκη ήρθε από παίκτη από τον πάγκο και έτσι πήραμε το τρόπαιο. Θα γίνουν λίγες κινήσεις. 3 με 4 μεταγραφές».