Βαθμολογία

Δεν «πρόσεξε» τον... Καπετάνο (PICS)

Την ήττα στη Νεάπολη δέχθηκε ο Ηρακλής Λάρισας από τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας με σκορ 0-1 και μοναδικό σκόρερ της αναμέτρησης τον Άρη Καπετάνο.

Στο 10' το καλό σουτ του Καπετάνου από εξαιρετική θέση, πέρασε πάνω από τον τερματοφύλακα. Στο 17' ο Λιανός έδωσε στον Γκιουρσάνη, ο τελευταίος με εντυπωσιακό σουτ μέσα από την περιοχή , «ανάγκασε» τον τερματοφύλακα να απομακρύνει σε κόρνερ. Στην επόμενη φάση νέο σουτ του ίδιου παίκτη μέσα από την περιοχή, έδιωξε ο τερματοφύλακας. Στο 37' οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε φάουλ του Κυρίτση.

Στο 60' έγινε το 0-1 όταν ο Καπετάνος εκμεταλλεύτηκε αδράνεια στην αμυνα του Ηρακλή, βγήκε στην αντεπίθεση και πλάσαρε για το 0-1. Στο 65' ο Σουλτούκης με σουτ μέσα από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο 67' ο Γκιουρσάνης βρέθηκε τετ α τετ, πλάσαρε τον τερματοφύλακα και μετά ο Ρέντζας απομάκρυνε τον κίνδυνο για την ομάδα του πάνω στη γραμμή της εστίας. Στο 68' στο φάουλ του Κυρίτση, ακούμπησε την μπάλα με το κεφάλι ο Ψωμολιάς, αλλά εκείνη κατέληξε άουτ.

Δείτε τη σύνθεση με την οποία αγωνίστηκε ο Ηρακλής Λάρισας: Γιάννης Τσακμακίδης: Ντιντής, Λιανός, Φορτωμάρης, Ψωμολιάς, Κιρύτσης (80' Ζαφειρίου), Μπάμης, Πατσής, Μιστάκου, Γκιουρσάνης, Κατσής (80' Αποστόλου), Σουλτούκης.

Δείτε τη σύνθεση με την οποία αγωνίστηκε ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας: Νίκος Ανδρέου: Φιλοκώστας, Κατσιάνος, Γκουντάρας (90 Καραμάνης), Ρέντζας, Καπετάνος, Πασιάς Δ., Πασιάς Π., Πλατσάς, Μαλαχτάρης, Κατσιώτης (88' Ντόμπρα), Δίχρης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κορέτσης Αντώνιος, πρώτος βοηθός ο Αναστασίου Γεώργιος, ενώ δεύτερος ήταν ο Σπανούλης Βασίλειος.