Βαθμολογία

«Αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο απ’ όλους μας»

Με αφορμή τον αυριανό τελευταίο φετινό εντός έδρας αγώνα της Παναχαϊκής για το πρωτάθλημα, ο προπονητής των «κοκκινόμαυρων» Σωκράτης Οφρυδόπουλος έκανε την εξής δήλωση:

«Πρώτα απ’ όλα προσκαλούμε την Κυριακή όλους τους οπαδούς μας για να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί τους παίκτες μας στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι στην Αγυιά. Τα παιδιά έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια, όλο το χρόνο και αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο απ’ όλους μας.

Στο αγωνιστικό μέρος έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ιστορική ομάδα που στα τελευταία 4 παιχνίδια της είναι αήττητη  με συγκομιδή 10 βαθμών. Έχει στη σύνθεση της καλούς και ποιοτικούς παίκτες οι οποίοι προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο. Βασικό ρόλο έχει παίξει ο προπονητής τους, ο Κώστας Αρζένης, ένα παιδί με ήθος και γνώσεις.

Είναι ένα παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητα. Τα κέρδη της καθημερινότητας μας είναι ότι προσπαθούμε κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι και να βελτιωνόμαστε. Εμείς έχουμε ακόμα σημαντικούς στόχους σαν ομάδα και θα προσπαθήσουμε να τους πετύχουμε μέχρι και την τελευταία αγωνιστική».