Βαθμολογία

Ανέλαβε Απόλλωνα ο Κούγιας

Ο Απόλλων Σμύρνης ανέθεσε στον Αλέξη Κούγια την υπεράσπισή του «για τη σκευωρία την οποία προσπαθούν παρασκηνιακοί κύκλοι του ποδοσφαίρου να κατασκευάσουν εις βάρος του». Όπως ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος, η εντολή που έχει είναι να στραφεί «στα ποινικά δικαστήρια και στις πειθαρχικές επιτροπές σε βάρος του οποιοδήποτε φυσικού και ηθικού αυτουργού κρύβεται πίσω από αυτή τη σκευωρία».

Υπενθυμίζεται ότι ο παρατηρητής της συγκεκριμένης αναμέτρησης ανέφερε προπηλακισμό από παίκτη και παράγοντα της Ελαφράς Ταξιαρχίας, με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ να περνά στην αντεπίθεση μέσω του Fl News και την ομάδα να βγάζει ανακοίνωση μιλώντας για αβάσιμα σενάρια αφαίρεσης βαθμών.

Το δικηγορικό γραφείο του Κούγια ανέφερε: «Το Δικηγορικό μας Γραφείο ανέλαβε την υπεράσπιση της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ για την αντιμετώπιση της σκευωρίας, την οποία προσπαθούν παρασκηνιακοί κύκλοι του ποδοσφαίρου να κατασκευάσουν εις βάρος της μετά τα όσα συνέβησαν στον πρόσφατο ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ ΠΑΕ ΟΦΗ – ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ.

Η εντολή, την οποία έχουμε λάβει από την ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, είναι να στραφούμε με κάθε νόμιμο τρόπο τόσο στα ποινικά Δικαστήρια όσο και στις πειθαρχικές επιτροπές του ποδοσφαίρου εις βάρος του οποιουδήποτε φυσικού και ηθικού αυτουργού κρύβεται πίσω από αυτή τη σκευωρία».