Βαθμολογία

Ντελόπουλος: «Μας ενώνουν πολλά με το κόσμο και πάνω από όλα η ΑΕΛ»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή «Αθλητικό κοκτέιλ» με τον Ντίνο Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Ζήσης Ντελόπουλος που έκανε λόγο για την φετινή σεζόν.

Ο κ. Ντελόπουλος αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της φετινής σεζόν, τόνισε τα λάθη που έγιναν και θα πρέπει να τα αποφύγει η ομάδα την νέα σεζόν, ενώ ανέφερε και την στήριξη που πρέπει να έχει η ΑΕΛ από τον κόσμο καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «Δεν μας χωρίζει τίποτα με το κόσμο, αντίθετα μας ενώνουν πολλά και πάνω από όλα η ΑΕΛ».

Αναλυτικά τα λεγόμενα του αντιπροέδρου της ΑΕΛ:

Σχετικά με το σχόλιο του για την χρονιά που φεύγει και την χρονιά που έρχεται ανέφερε:

«Καταρχάς καλημέρα και καλό μήνα σε όλο το κόσμο και ότι το καλύτερο. Ξεκινήσαμε με ένα ρόστερ χωρίς μεγάλη εμπειρία με παίκτες που ήταν την περσινή χρονιά και που βοήθησαν να βγει η ομάδα στην Super League. Ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε όχι όμως σε αυτό το βαθμό, αλλά τελικά καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο. Προσωπικά δεν είμαι ικανοποιημένος από την θέση που τερματίσαμε ούτε φυσικά να παίζεις την παραμονή μέχρι την προτελευταία αγωνιστική, ήθελα μια θέση μεταξύ 8ης και 9ης για την φετινή χρονιά.

Όσον αφορά την καινούρια χρονιά θα είμαστε καλύτεροι, έχουμε εμπειρία πλέον, διδαχθήκαμε από τα λάθη, θα προσπαθήσουμε να τα αποφύγουμε. Πάντως έχουν γίνει βήματα φτιάξαμε ομάδα κ-20, κ-15 και θέλουμε να φτιάξουμε όπως είπε και ο κ. Κούγιας ακαδημίες ποδοσφαίρου από 6 ετών, να βγάλουμε δικά μας παιδιά, να είναι το 70% του ρόστερ με Λαρισαίους. Να αξιοποίησουμε τα δικά μας παιδιά, να κάνουμε και 7-8 πρωτοκλασάτες μεταγραφές. Θα κρατήσουμε όσους χρειάζεται και θα μειωθεί το ρόστερ γιατί δεν μπορεί να δουλέψει ένας προπονητής με 30-32 παίκτες.

Έχουμε ένα πολύ καλό προπονητή, έχει πειθαρχεία, όρεξη για δουλειά, έχει άλλη νοοτροπία και προσπαθεί να την περάσει και στο αγωνιστικό τμήμα, θα τον βοηθήσουμε και εμείς για αυτό και του χρόνου θέτουμε άλλους στόχους, την είσοδο στα play-off. Οι ομάδες δεν χτίζονται από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά του χρόνου ανεβάζουμε τον πήχη και στοχεύουμε στα play-off, η παραμονή θα εξασφαλιστεί πολύ γρήγορα. Μην ξεχνάμε ότι η Λάρισα δίδαξε ποδόσφαιρο τη δεκαετία του 80. Έπαιζε με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και γέμιζαν τα γήπεδα για να δουν ΚΑΙ την ΑΕΛ. Εμείς όταν κατεβαίνουμε Αθήνα, όλοι στάζουν μέλι για την ΑΕΛ».

Σε ερώτηση για το γεγονός ότι έγιναν λάθη στο πλάνο του σχεδιασμού τόνισε:

«Σκεφτείτε πόσο σημαντική είναι η αδειοδότηση γιατί αυτό δείχνει ότι δεν χρωστάμε, έχουμε ρυθμίσει τα πάντα, παίζουμε σε ένα πολύ καλό γήπεδο το οποίο το πληρώνουμε πολύ, χρήματα που θα μπορούσαν να δοθούν για τις εγκαταστάσεις, για τις ακαδημίες. Η ομάδα φέτος είναι μέσα γιατί δεν ήταν αναμενόμενα τα εισιτήρια διαρκείας, ούτε τα απλά εισιτήρια. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, όλοι είμαστε ΑΕΛ, δεν γίνεται η ΑΕΛ να κόβει 2.500 - 3.000 εισιτήρια. Κανονικά η ΑΕΛ θα πρέπει να κόβει μ.ο. 7.000 εισιτήρια. Έχουμε ένα από τα καλύτερα γήπεδα στην Ελλάδα και θέλω να βλέπω καλό ποδόσφαιρο από την ομάδα».

Τέλος για το αν υπάρχει αισιοδοξία για τη νέα χρονιά δήλωσε:

«Είμαι πολύ αισιόδοξος. Καταρχάς εγώ πρώτη φορά πήρα την εμπειρία ως παράγοντας σε ομάδα Super League έκανα το αγροτικό μου, όπως πρώτη χρονιά ήταν και για τον κ. Κούγια. Φέτος είδαμε τα λάθη που κάναμε θα τα διορθώσουμε και στις δυνατότητες μας είναι να πάμε την ΑΕΛ πιο ψηλά. Μέσα από τη καρδιά μου υπάρχει η θέληση, αρκεί να υπάρχει και η στήριξη του κόσμου. Δεν μας χωρίζει τίποτα με το κόσμο, αντίθετα μας ενώνουν πολλά και πάνω από όλα η ΑΕΛ».

ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ATHLETICLARISSA: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ