Βαθμολογία

Έκτακτη Γ.Σ. στην Δόξα Δράμας

Με την διαδικασία των εκλογών να έχει ορισθεί για τις 7 Ιουνίου, αποφασίστηκε η διεξαγωγή έκτακτης γενικής συνέλευσης των μελών της ερασιτεχνικής Δόξας για τις 17 του Μάη. Σκοπός της εκδήλωσης είναι να δοθεί η δυνατότητα ενεργοποίησης στα μέλη  -και μη- του συλλόγου που θέλουν να συμμετέχουν στο νέο σχήμα που θα διαμορφωθεί μετά την εκλογική διαδικασία.

Πρόθεση του Γιάννη Μπύρου είναι να κάνει ένα κάλεσμα σε όσους έχουν την διάθεση να στηρίξουν την κίνηση του σε όλους τους τομείς, καθώς πέρα από το οικονομικό υπάρχουν το διοικητικό και το οργανωτικό κομμάτι που έχουν εξίσου μεγάλη σημασία για την ροή των πραγμάτων μέσα στο σύλλογο.

Επίσης, πρόθεση του είναι να αξιολογήσει τις αντιδράσεις των υπολοίπων και να πράξει ανάλογα σε ότι αφορά την παραμονή του και την συμμετοχή του στην επόμενη μέρα του συλλόγου. Ο Γιάννης Μπύρος μέχρι σήμερα άκουγε τους πάντες σε ότι του έλεγαν πάνω σε θέματα της ομάδας. Αυτό που περιμένει πλέον είναι να δει το κατά πόσο μπορούν όλοι αυτοί ή κάποιοι εξ’ αυτών να βοηθήσουν πραγματικά, με πράξεις και ουσία και όχι με θεωρίες.

Η παραμονή του Γιάννη Μπύρου στο τιμόνι της δραμινής ομάδας θα εξαρτηθεί από τα όσα θα βγουν μέσα από την γενική συνέλευση που θα αποτελέσει την «ώρα της αλήθειας» για όλους. Ο ίδιος φέρεται να έχει σαν πρόθεση να διοικήσει έχοντας δίπλα του ένα διοικητικό σχήμα που θα το απαρτίζουν άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης τα οποία θα τον έχουν πείσει ότι μπορούν να στηρίξουν το όραμα που έχει για την ομάδα.

Άλλωστε ο ίδιος έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του στους δραμινούς για τις προθέσεις του. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι αυτό που λέει ότι θέλει να κάνει, δεν το πράττει, αδιαφορώντας μάλιστα για το οικονομικό κόστος. Περιμένει να του επιβεβαιώσουν οι δραμινοί ότι υπάρχουν άτομα που είναι σε θέση να μοιραστούν το όραμα του για την Δόξα.

πηγή: mikriliga.gr