Βαθμολογία

Οικογενειακή τραγωδία στο Διδυμότειχο

Μία απίστευτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε σε χωριό στο Διδυμότειχο Έβρου. Ένας 56χρονος αυτοπυρπολήθηκε στην προσπάθειά του να αυτοκτονήσει και έβαλε φωτιά στην κατάκοιτη 81χρονη μητέρα του για να την «πάρει μαζί του», με αποτέλεσμα η γυναίκα να πεθάνει.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, γιος και μητέρα έμεναν μόνοι τους και αντιμετώπιζαν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, με τον 56χρονο να λαμβάνει σχετική φαρμακευτική αγωγή. Όταν ο γιος αποκάλυψε στη μητέρα του την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει, εκείνη φέρεται να του ζήτησε να «την πάρει μαζί του» για να μη μείνει μόνη.

Ο 56χρονος περιλούστηκε με βενζίνη και στη συνέχεια έκανε το ίδιο στην 81χρονη, η οποία ήταν κλινήρης και τυφλή, όμως στη συνέχεια προσπάθησε να σβήσει τις φλόγες που τους είχαν τυλίξει και έβγαλε την μητέρα του έξω από το σπίτι ώστε να την σώσει.

Και οι δυο τους διακομίστηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο του Διδυμότειχου, όταν πλέον οι φωτιές είχαν σβήσει. Ο γιος νοσηλεύεται, καθώς φέρει εγκαύματα σε χέρια και πόδια, χωρίς όμως να διατρέχει κίνδυνο ζωής.

Η ηλικιωμένη μητέρα του όμως, λόγω της σοβαρότητας των εγκαυμάτων της, διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου τελικά εξέπνευσε.

ΕΘΝΟΣ