Βαθμολογία

Κυπαρίσσης: «Το καλύτερο σε κάθε αγώνα»

Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό «Λέσχη 97,6» έκανε ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος των Τρικάλων Θωμάς Κυπαρίσσης που αναφέρθηκε στην εκπληκτική πορεία της θεσσαλικής ομάδας στον δεύτερο γύρο.

Ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΛ τόνισε ότι η ομάδα προσπαθεί για το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι χωρίς να κοιτάει τον βαθμολογικό στόχο των αντιπάλων, παρα μόνο την δική τους ομάδα και ανέφερε ότι μυστικό της επιτυχίας αποτελεί η καλή άμυνα.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Κυπαρίσση:

Για τις συνεχόμενες νίκες στον δεύτερο γύρο:

«Εμείς προσπαθούμε σε κάθε αγώνα να αποδώσουμε το καλύτερο, το κάνουμε και έρχεται η νίκη. Εκτός από τους βαθμούς η ομάδα κερδίζει και τα θετικά σχόλια για την αξιοπιστία της, διότι η δική μας λογική είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι χωρίς να μας ενδιαφέρει ο βαθμολογικός στόχος των αντιπάλων. Το θέμα της αξιοπιστίας για εμάς είναι ο δρόμος που ακολουθούμε και βέβαια με αυτά που ακούμε δεξιά και αριστερά για άλλους αγώνες μας κάνουν όλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα υπερήφανους».

Για την συνέχεια:

«Η λογική δεν αλλάζει, σε κάθε αγώνα χωριστά το ζητούμενο είναι η νίκη. Δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο, αυτό θα κάνουμε και την Κυριακή με την Καλλονή. Άλλωστε έχουμε και τρεις απουσίες, οι Ριζογιάννης και Μουμίν είναι τιμωρημένοι και ο Μπαλμπόα έχει κάποιες μικροενοχλήσεις. Από εκεί και πέρα είναι ξεκάθαρο ότι τα παιδιά βλέπουν με σεβασμό κάθε αντίπαλο και αυτό είναι ότι το καλύτερο για να φτάσεις στον στόχο της νίκης. Άλλωστε συνήθως εκπλήξεις στο ποδόσφαιρο έχεις όταν υποτιμάς έναν αντίπαλο».

Για το αγωνιστικό μυστικό των επιτυχιών:

«Εγώ θα έλεγα – βλέποντας και το παιχνίδι της Γιουβέντους με την Μονακό – ότι το μυστικό στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι η άμυνα. Και όταν λέω άμυνα αναφέρομαι στην αμυντική λειτουργία όλης της ομάδας. Ο ΑΟΤ το κάνει αυτό, βλέπεται ότι στα τελευταία παιχνίδια έχουμε δεχτεί μόλις 2 γκολ και μάλιστα από την ίδια ομάδα, τον Κισσαμικό. Από εκεί και πέρα είναι σαφές ότι η ποιότητα στο ρόστερ της ομάδας αναγνωρίζεται απ’ όλους».