Βαθμολογία

Μασούρας: «Του χρόνου ακόμα πιο δυνατοί...»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Λάζαρου Παπαδούλη «φιλοξενήθηκε» ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Γιάννης Μασούρας, ο οποίος έκανε λόγο για την ΑΕΛ, την ομάδα της Κ20 και την χρονιά που έρχεται για τον σύλλογο των «βυσσινί».

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε:

Για το γεγονός πως φέτος έδωσε βοήθεια στην ομάδα της Κ20, είπε:

«Για ότι χρειάζεται η ομάδα εμείς είμαστε εκεί.»

Για τον τραυματισμό του, τόνισε:

«Είχα μια άτυχη στιγμή, αλλά κατάφερα να την ξεπεράσω.»

Για τη φετινή ΑΕΛ, σχολίασε:

«Σίγουρα η ΑΕΛ είναι μια ομάδα που λείπει από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Βασικός μας στόχος δεν ήταν να μείνουμε στην κατηγορία, απλά δεν πήραμε κάποια αποτελέσματα που θέλαμε και καταλήξαμε στον τελικό με την Ξάνθη. Η ΑΕΛ πρέπει να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα γιατί είναι μια από τις πέντε μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Εμείς οι περισσότεροι δεν είχαμε ξαναπαίξει Σούπερ Λιγκ. Κάναμε κάποια καλά παιχνίδια αλλά δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θα θέλαμε.»

Για τον δικό του προσωπικό στόχο με τους «βυσσινί», είπε:

«Εγώ θα ήθελα να πανηγυρίσω κάποιο πρωτάθλημα ή κύπελλο. Από τότε που ήρθα στην ομάδα μου άρεσε. Είχα την στήριξη του κόσμου. Όλα είναι θετικά.»

Για τον Αντρέ Πάους, σχολίασε:

«Ο κάθε προπονητής έχει τη δικιά του φιλοσοφία. Είναι καλός προπονητής και έχει κάποια πλάνα που δεν προλάβαμε να τα εφαρμόσουμε, αλλά πιστεύω ότι θα κάνουμε καλή δουλειά κι αυτό θα φανεί στο γήπεδο.»

Για το αν υπάρχουν ταλέντα στο ελληνικό πρωτάθλημα, ανέφερε:

«Είναι ανάλογα τις περιπτώσεις, του προπονητή, των ομάδων. Γενικά σαν πρωτάθλημα πιστεύω ότι βγάζει παίκτες και ταλέντα αλλά η ΑΕΛ φέτος έπρεπε να στηριχθεί και σε έμπειρους παίκτες.»

Για το αν υπάρχει ταλέντο στις ομάδες υποδομών, σχολίασε:

«Υπάρχει ταλέντο. Πάντα στις μικρότερες ομάδες υπάρχουν παίκτες που μπορούν να πλαισιώσουν την μεγαλύτερη ομάδα. Ο κ. Μίλτος Ζιάκας κάνει πολύ καλή δουλιεά.»

Το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο της ΑΕΛ, ήταν:

«Του χρόνου να είμαστε πιο δυνατοί. Να γυρίσει ο κόσμος στο γήπεδο και όλα θα είναι καλά.»