Βαθμολογία

«Είμαστε μια ομάδα που παλεύει ενάντια στον οποιονδήποτε»

Ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν μετά την εκτός έδρας νίκη της Γιουβέντους επί της Μονακό για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ μίλησε για τους στόχους της «Βέκια Σινιόρα» και όχι μόνο.

Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα Ντάνι Άλβες, έκανε μια απίστευτη πάσα στον πρώην άσο της Νάπολι, με τακουνάκι και ο τελευταίος δεν είχε κανένα πρόβλημα να ανοίξει το σκορ στο Πριγκιπάτο.

«Ήταν όμορφη», δήλωσε ο Ιγκουαΐν στην JVT . «Δεν περίμενα ότι ο Ντάνι Άλβες θα έκανε τακουνάκι, αλλά όταν το έκανε το εκμεταλεύτηκα».

Ο  Ιγκουαΐν έφτασε τα 5 γκολ φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ, και ξεπέρασε τα 30 σε όλες τις διοργανώσεις.

Ανέφερε, ωστόσο,  ότι τίποτα από αυτά δεν θα έχει σημασία αν οι «Μπιανκονέρι» δεν καταφέρουν να φτάσουν μέχρι τον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και να πάρουν το πρωτάθλημα Ιταλίας.

«Ξέρουμε πόσο δυνατοί είμαστε και ότι είμαστε μια ομάδα που μπορεί να παλεύει ενάντια στον οποιονδήποτε.Είμαστε πολύ κοντά σε μεγάλα πράγματα φέτος. Σήμερα (χθες) ήταν μια πολύ όμορφη νύχτα για μένα, την ομάδα και τους οπαδούς της Γιουβε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός άσος.

«Είμαστε πολύ κοντά στο να πραγματοποιήσουμε ένα όνειρο το οποίο κυνηγάμε για μήνες, το οποίο είναι να φτάσουμε στον τελικό του Κάρντιφ. Έχουμε να παίξουμε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι, ειδικά απο ψυχολογικής άποψης», συμπλήρωσε στη συνέχεια.