Βαθμολογία

Ναζλίδης: «Επιτυχημένη η χρονιά...»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Θωμάς Ναζλίδης, ο οποίος έκανε λόγο για την ΑΕΛ και τη νέα χρονιά του συλλόγου.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε:

Για τη χρονιά που πέρασε, τόνισε:

«Ο καθένας θέλει την ομάδα ψηλά αλλά πρέπει να κοιτάξουμε την πραγματικότητα. Φέτος η χρονιά για εμένα είναι επτιτυχία γιατί η χρονιά ήταν κρίσιμη, έπρεπε να μπουν κάποιες βάσεις για το μέλλον και παίζαμε κόντρα σε κάποια περιέργα αποτελέσματα. Δε γίνεται σε μια απουσία 5 ετών να γίνουν θαύματα. Μέσα σε αυτές τις δυσκολίες είχαμε και μεγάλη κέρδη. Κάποια παιδιά που ήταν άπειρα, έγιναν ποδοσφαιρικά άντρες. Είχαμε παιχνίδια δύσκολα, δείξαμε σοβαρότητα και πήραμε τα παιχνίδια. Μπήκε μια βάση φέτος. Δεν αρμόζει στην ιστορία της ΑΕΛ να μάχεται για την παραμονή της, αλλά μπήκε μια βάση. Με κάποιες προσθήκες θα πάμε ακόμα καλύτερα.»

Για το γεγονός πως υπήρχε οικογενεικό κλίμα μεταξύ των παικτών , τόνισε:

«Όταν σε μια χρονιά αλλάζεις τρεις προπονητές, αν δεν ήμασταν καλά εμείς δεν υπήρχε καμία τύχη. Εμείς ξέραμε το βάρος που έπρπεπε να σηκώσουμε, συζητήσαμε μεταξύ μας και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά.»

Για το αν η ομάδα συνεχίζει τις προπονήσεις , απάντησε:

«Θα κάνουμε ακόμα μια-δυο βδομάδες ακόμα προπονήσεις για να πάμε να ξεκουραστούμε και να επιστρέψουμε ακόμα πιο δυνατοί.»

Για τον κόσμο της ομάδας, ανέφερε:

«Ο κόσμος ήταν η δύναμη της ομάδας. Υπήρχαν παιχνίδια που ο κόσμος ήταν όπως έπρεπε, αλλά και παιχνίδια που η εικόνα δεν άρεσε σε κανέναν. Ο κόσμος της ΑΕΛ είναι απαραίτητο συστατικό για την ομάδα. Εγώ θυμαμαί όλα τα χρόνια σαν αντίπαλος της ΑΕΛ, πως πηγαίναμε πάντα σε μια δυνατή έδρα. Ο κόσμος με έχει αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή, εγώ το μόνο που πρέπει να κάνω είναι να αγωνίζομαι για το καλύτερο.»