Βαθμολογία

Οι μεταγραφικές προτεραιότητες της Ξάνθης

Το μεταγραφικό πλάνο της Ξάνθης έχει καθοριστεί, την ώρα που αναζητείται ο διάδοχος του Ράζβαν Λουτσέσκου για την τεχνική ηγεσία. Οι θρακιώτες γνωρίζουν πολύ καλά σε ποιες θέσεις χρειάζονται ενίσχυση και αξιολογούν τους παίκτες, οι οποίοι έχουν προταθεί ή έχουν τσεκαριστεί μέσω σκάουτινγκ.

Η Ξάνθη ψάχνει για έναν στράικερ, που θα αντικαταστήσει τον πρώτο της σκόρερ Χαμζά Γιουνές, για τον οποίο ουσιαστικά δεν υπάρχουν πιθανότητες παραμονής, αλλά και έναν φορ, κυρίως για δεύτερη λύση.

Επιπλέον, αναζητούν και δεξί και αριστερό winger, οι οποίοι θα πρέπει να έχουν έφεση στο σκοράρισμα, καθώς έχει απομείνει στο ρόστερ ο Τριάδης και εναλλακτικά παίζει ο Λάζιτς. Η συνεργασία με τον επίσης ακραίο επιθετικό Καρίμ Σολτάνι δεν αναμένεται να ανανεωθεί. Επιπλέον, αναζητείται ένας αριστερός μπακ, με τον Βάντερσον Σκαρντοβέλι να είναι μεταξύ των παικτών που ενδιαφέρουν.

Βεβαίως, αν πουληθεί ή αποχωρήσει κάποιος παίκτης (βλέπε Ζίβκοβιτς) θα αναπληρωθεί το κενό του. Σε πρώτη φάση, αυτές είναι οι πέντες θέσεις για τις οποίες η Ξάνθη έχει... απλώσει δίχτυα.

a-sports.gr