Βαθμολογία

Θέλει τον Γιαλιά στο πλευρό του ο Μπαταγιάννης

Ο Δημήτρης Μπαταγιάννης συνδράμει οικονομικά τον ΑΟΤ την τελευταία διετία, όντας βασικός χορηγός της θεσσαλικής ομάδας, με το όνομά του να ακούγεται ως εκείνου που θα βγει μπροστά τη νέα σεζόν σε περίπτωση που αποχωρήσει ο μεγαλομέτοχος Χρήστος Γιαλιάς.

Μιλώντας την Τετάρτη (3/5) στην ιστοσελίδα «trikalascore.gr», πάντως, ο Δ. Μπαταγιάννης τόνισε ότι θα ήθελε να έχει μαζί του τον Χρ. Γιαλιά, υπογραμμίζοντας ότι από τον τωρινό ισχυρό άνδρα των «κυανέρυθρων» εξαρτάται τι θα γίνει τη νέα περίοδο.

«Η τελική απόφαση θα είναι του Χρήστου Γιαλιά. Εγώ είμαι φίλος με το Χρήστο και εάν συνεχίσει θα συνεχίσω να είμαι μαζί του, όπως είμαι άλλωστε από την πρώτη μέρα που ήρθε στα Τρίκαλα. Το Χρήστο Γιαλιά τον θέλεις στο πλευρό σου γιατί είναι μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα.

Από εκεί και πέρα, ο κ. Γιαλιάς θα είναι εκείνος που θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του, εάν η ομάδα θα αλλάξει διοίκηση ή εάν ο ίδιος θα παραμείνει με κάποιον άλλο συμπαίκτη. Να τελειώσει το πρωτάθλημα και εν συνεχεία θα ενημερωθείτε για όλα. Οικονομικά, πάντως, δε θα υπάρξει κανένα πρόβλημα.

Ο Α.Ο. Τρίκαλα θα περπατήσει και θα περπατήσει καλά και τη νέα σεζόν. Ο πήχης στην ομάδα των Τρικάλων είναι πάντοτε πολύ ψηλός, ειδικά εάν είσαι Τρικαλινός. Πρέπει να είσαι συνεπής σε όλα, ειδάλλως θα ξεφτιλιστείς. Εγώ είμαι Τρικαλινός και στην πόλη αυτή θα γεράσω, οπότε εάν μπω στην ομάδα θα είμαι σίγουρος ότι μπορώ να περπατήσω το τρένο, αλλιώς δεν πρόκειται να το κάνω.

Η ομάδα τη νέα σεζόν θα πάει τρένο στη Β' Εθνική, όσο δύσκολη και αν είναι η κατηγορία. Με λίγες αλλαγές και κάποιες ποιοτικές προσθήκες και κυρίως με σωστή οργάνωση που είναι το πιο βασικό κομμάτι», δήλωσε ο χορηγός των Τρικάλων.