Βαθμολογία

Νέα αφαίρεση βαθμών στον Ηρακλή

Σε νέα αφαίρεση βαθμών τιμώρησε το διαιτητικό δικαστήριο ποδοσφαίρου της ΕΠΟ την ομάδα του Ηρακλή για τις οφειλές προς τον Γιάννη Αντωνίου και τον Γιώργο Μπλέτσα.

Από τον Γηραιό αφαιρέθηκαν έξι βαθμοί οι οποίοι θα επιστραφούν στους "κυανολεύκους" αν προχωρήσουν στην εντός του χρονικού περιθωρίου εξόφληση προς τους εν λόγω ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Super League:

Ανακοινώνεται ότι σε εκτέλεση των υπ’ αριθμ. 52/2017 και 53/2017 αποφάσεων του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής και στη Super League την Τετάρτη 26/04/2017 και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία των τριών (3) εργασίμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής για την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής απαίτησης των αιτούντων ποδοσφαιριστών Ιωάννη Αντωνίου και Γεώργιου Μπλέτσα, από την ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής αφαιρούνται έξι (6) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας & Μεταγραφών της ΕΠΟ (Άρθρο 24 παρ. 5), αν η ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής προβεί στην εξόφληση των αιτούντων ποδοσφαιριστών εντός του προβλεπόμενου από τον Κανονισμό χρονικού διαστήματος, οι εν λόγω έξι (6) βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής με νεότερη απόφαση της Super League.