Βαθμολογία

Μόνο στην NOVA τα επόμενα 3 χρόνια η Ευρωλίγκα

Στα κανάλια της Νοva θα παίζει αποκλειστικά για τα επόμενα τρία χρόνια η Euroleague κάτι που αποκάλυψε ο διευθύνων σύμβουλος της Forthnet Πάνος Παπαδόπουλος.

Ο κ. Παπαδόπουλος λίγες ώρες μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four της Πόλης έκανε γνωστή την είδηση και έτσι μέχρι το 2020 η κορυφαία αθλητική διοργάνωση μπάσκετ της Ευρώπης θα ...σουτάρει μόνο μέσα από τις συχνότητες του συνδρομητικού καναλιού.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του διευθύνοντα συμβούλου της Forthnet:

«Σήμερα είναι μία σπουδαία βραδιά τόσο για τον Ολυμπιακό, όσο και για το Ελληνικό μπάσκετ, καθώς για μία ακόμη χρονιά θα υπάρχει Ελληνική συμμετοχή στο Final Four της Euroleague. Θέλω να συγχαρώ τη διοίκηση, το προπονητικό τιμ και κυρίως τους παίκτες του Ολυμπιακού που κατάφεραν να προκριθούν στο Final Four της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης στο χώρο του μπάσκετ.

Με την Euroleague έχουμε μακρόχρονη συνεργασία την οποία επεκτείναμε, και έτσι τα επόμενα 3 χρόνια θα καλύπτουμε αποκλειστικά όλους τους αγώνες της διοργάνωσης, η οποία έχει γίνει ακόμα πιο συναρπαστική με το νέο σύστημα διεξαγωγής της. Η εγγυημένη συμμετοχή των δύο καλύτερων Ελληνικών ομάδων εξασφαλίζει το ενδιαφέρον των Ελλήνων φιλάθλων που από την επόμενη σεζόν και μέχρι το 2020, θα παρακολουθούν τις κορυφαίες ομάδες του ευρωπαϊκού μπάσκετ αποκλειστικά στα κανάλια της Nova».