Βαθμολογία

Κουτσιανικούλης: «Ο Πάους παρουσιάζει ενδιαφέρον....»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Λάζαρου Παπαδούλη «φιλοξενήθηκε» ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Βασίλης Κουτσιανικούλης, ο οποίος έκανε λόγο για την ομάδα του, τον ίδιο αλλά και τη νέα χρονιά που έρχεται για τους «βυσσινί».

Για τη φετινή χρονιά της ΑΕΛ, είπε:

«Αρχίκα ο στόχος ήταν η παραμονή. Όταν μια ομάδα βγαίνει μετά από χρόνια Σούπερ Λιγκ στόχος είναι η παραμονή. Υπήρχε άγχος γιατί έπρεπε να φτάσουμε στην προτελευταία αγωνιστική για να τα καταφέρουμε. Μας έβγαλε την ψυχή.»

Για το αν το φετινό πρωτάθλημα ήταν καλύτερο σε σύγκριση με τα προηγούμενα, τόνισε:

«Καλύτερο δεν θα το έλεγα. Με βάση τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν καλή η ποιότητα και το επίπεδο δεν ήταν υψηλό.»

Για το αν οι ξένοι παίκτες κάνουν τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα, ανέφερε:

«Πλέον όπως έχει γίνει το οικονομικό κομμάτι δεν κάνουν καμία διαφορά.»

Για το αν μια ομάδα μπορεί να στηριχθεί μόνο σε Έλληνες παίκτες, απάντησε:

«Ναι μπορεί να στηριθεί. Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο όπου είναι καθαρά οικονομικό το κομμάτι. Εννοείται πως μπορούμε να στηριχθούμε σε Έλληνες και πρέπει. Αν κάποια ομάδα αγωνίζεται και στο εξωτερικό (Γιουρόπα Λιγκ), μπορείς να φέρεις και ξένους παίκτες να σου κανουν τη διαφορά.»

Για την επόμενη μέρα της ΑΕΛ και το πλάνο που πρέπει να έχει, είπε:

«Αρχικά πρέπει να σταθεροποιηθεί το κομμάτι του προπονητή, με τους γυμναστές και όλα αυτά, ώστε να ξεκινήσει η ομάδα με τους παίκτες που πρέπει να στηριχθεί. Εμείς τον Γενάρη κάναμε 11 μεταγραφές και ξεκινήσαμε από το 0.»

Για τον τεχνικό της ομάδας Αντρέ Πάους, σχολίασε:

«Η απόψή μου είναι ότι είναι πολύ δουλευταράς προπονητής. Από την πρώτη μέρα μας ''έχει χώσει'' στην προπόνηση και εμένα μου αρέσει. Είναι πολύ ενδιαφέρον προπονητής και έχει στοιχεία της ολλανδικής σχολής. Καμία σχέση με τα ελληνικά δεδομένα. Θέλει πάσινγκ γκέιμ, τρεξίματα, μαρκαρίσματα και μια επιθετική ομάδα. Ήταν δύσκολο για εκείνον να προσαρμοστεί γιατί ήρθε σε μια δύσκολη περιόδο, αλλά θα προσαρμοστεί. Σίγουρα έχει βάλει και αυτός τη δικιά του πινελιά στο τέλος.»

Για τον ίδιο, είπε:

«Ήμουν εκτός ομάδας και ξαφνικά γύρισα. Λογικό είναι να μην προλάβω να μπω στο ρυθμό που ήταν οι άλλοι παίκτες. Από την αρχή ήμουν χωρίς προετοιμασία, έτρεχα να προλάβω το σύνολο. Ο προπονητής μου έδωσε κάποιον χρονο και πιστεύω ότι είμαι σε καλό δρόμο.»