Βαθμολογία

Γιοβάνοβιτς: «Βελτιώνεται η κατάστασή μου...»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Λάζαρου Παπαδούλη «φιλοξενήθηκε» ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς, ο οποίος έκανε λόγο για τον τραυματισμό του, την ΑΕΛ αλλά και την επόμενη μέρα της των «βυσσινί».

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε:

Για τον τραυματισμό του στο παιχνίδι της Τούμπας και την τωρινή κατάστασή του, είπε:

«Σιγά σιγά βελτιώνεται η κατάσταση. Κάθε μέρα είμαι καλύτερα, κάνω θεραπεία και ξεκίνησα να περπατάω χωρίς πατερίστες. Πιστεύω πως σε δέκα μέρες θα μπορώ να τρέξω σιγά σιγά.»

Για τη φετινή χρονιά που πέρασε, σχολίασε:

«Ήταν πολύ δύσκολη χρονιά, πιο δύσκολη από την προηγούμενη, αλλά πετύχαμε τον στόχο μας. Η ΑΕΛ αξίζει το κάτι παραάνω, αλλά όταν μπαίνεις σε νέα κατηγορία είναι δύσκολο.»

Για το ελληνικό πρωτάθλημα και την εικόνα που έχει γι' αυτό, τόνισε:

«Είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα. Πέρυσι και πάλι ήταν πολύ δυνατό. Αλλά πιστεύω ότι η ποιότητα πέφτει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι έτσι όπως ήρθα το 2010.»

Για το πρωτάθλημα της Σερβίας και το επίπεδό του, απάντησε:

«Είναι πολύ χαμηλά... Εκεί υπάρχει κρίση τα τελευταία 20 χρόνια. Όλοι προσπαθούν να φύγουν από εκεί γι' αυτό δεν υπάρχει καλό ποδόσφαιρο. Υπάρχει μόνο η Παρτιζάν και ο Ερυρθός Αστέρας αλλά και αυτοί έχουν προβλήματα.»

Για τη νέα χρονιά της ΑΕΛ, επεσήμανε:

«Πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ πιο δυνατοί. Κάποια παιδιά έπαιξαν πρώτη φορά φέτος Σούπερ Λιγκ. Με τις προσθήκες παίκτων πιστεύω πως θα ειναι πιο δυνατή η ΑΕΛ.»

Για τον νέο τεχνικό του συλλόγου Αντρέ Πάους, σχολίασε:

«Εγώ βλέπω ότι ο άνθρωπος προσπαθεί και δουλεύει πολύ καλά.»