Βαθμολογία

Καπός: «Ήταν ο τελικός των τελικών...»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Δημήτρης Καπός, ο οποίος έκανε λόγο για την ΑΕΛ και τη χρονιά που πέρασε.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε:

Για το γεγονός ότι η φετινή χρονιά ήταν ιδιαίτερα δύσκολη αλλά η ομάδα τα κατάφερε ,είπε:

«Ο στόχος επετεύχθει παρά το γεγονός πως ήρθε με τον τελικό στο προτελευταίο παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να το είχαμε πετύχει πιο νωρίς με κάποια παιχνίδια που θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Στο τέλος παλεύαμε για το προτελευταίο παιχνίδι. Ξαφνικά ομάδες που δεν έπαιρναν βαθμούς έκαναν 3/3 και 4/4. Τέλος καλό, όλα καλά.»

Για το ότι η ΑΕΛ θα μπορούσε να συλλέξει ακόμα περισσότερους βαθμούς, επεσήμανε:

«Σίγουρα υπήρχε πίεση και άγχος, αλλά το ότι ήμασταν ενωμένοι μας έκανε πιο δυνατούς. Έπρεπε να είχαμε περισσότερους βαθμούς. Σε κάποια παιχνίδια κρίθηκε και από άλλους παράγοντες, αλλά δεν πρέπει να στεκόμαστε εκεί. Πρέπει να δούμε πως θα διαχειριζόμαστε και αυτούς τους παράγοντες για να παίρνουμε αυτά τα αποτελέσματα.»

Για το ότι πολλοί παίκτες αποκόμισαν εμπειρίες από τη φετινή χρονιά , απάντησε:

«Πήραμε παιχνίδια που μας βοήθησαν να πάρουμε εμπειρίες. Κάποια παιδιά έπαιζαν για πρώτη φορά Σούπερ λιγκ και είχαν συμμετοχές. Του χρόνου θα είμαστε πιο έτοιμοι γιατί δεν αρμόζει στην ΑΕΛ να παλεύει για την κατηγορία. Πρέπει να θέτουμε πιο υψηλούς στόχους.»

Για το γεγονός πως η ΑΕΛ διαχειρίστηκε πολύ καλά το παιχνίδι με την Ξάνθη, σχολίασε:

«Ξέραμε οτί αυτό το παιχνίδι ήταν ο τελικός των τελικών. Δεν υπήρχε αύριο για εμάς. Ο κ. Πάους έχει μια δική του φιλοσοφία και προσπαθεί να μας την περάσει. Στον αγώνα έπρεπε να είμαστε ήρεμοι. Το διαχειριστήκαμε πολύ καλά και ήρθε το γκολ σε ένα κομβικό σημείο.»

Το μήνυμα που θέλησε να δώσει ο ίδιος προς τον κόσμο της ομάδας, ήταν:

«Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Είναι ο 12ος παίκτης μας σε κάποια παιχνίδια. Αυτό το βιώσαμε και πέρυσι. Σιγά σιγά όλοι μαζί θα πάμε την ομάδα ψηλά.»