Βαθμολογία

Αναστασόπουλος: «Αποκτήσαμε πολλές εμπειρίες...»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Νίκος Αναστασόπουλος, ο οποίος έκανε λόγο για την ΑΕΛ και τη χρονιά που πέρασε.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε:

Για το γεγονός πως οι πολλές αλλαγές που έγιναν στην ομάδα ίσως δεν βοήθησαν, είπε:

«Έγιναν πάρα πολλές αλλαγές στην ομάδα. Εμείς ήμασταν εκεί για να σώσουμε την ομάδα. Ο Άγγελος Αναστασιάδης προσπάθησε να κάνει κάποια πράγματα δεν του βγήκαν, ήρθε άλλος προπονητής. Ήρθαν πολλοί παίκτες το χειμώνα.Υπήρχαν αλλαγές σε όλους τους τομείς. Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και καταθέσαμε ψυχή για να παραμείνει η ομάδα στη Σούπερ Λιγκ. Δεν αξίζει βέβαια να μιλάμε μόνο για παραμονή σε αυτή την ομάδα.»

Για το ότι πολλοί από τους παίκτες πήραν εμπειρίες από τη φετινή χρονιά, απάντησε:

«Αν εξαιρέσεις τον Ναζλίδη, τον Γιοβάνοβιτς, τον Φάρκας και κάποιους άλλους που είχαν παραστάσεις, εμείς πρώτη φορά παίζαμε στη Σούπερ Λιγκ. Χωρίς να θέλω να το πω σαν δικαιολογία. Σίγουρα αποκτήσαμε εμπειρία.»

Για τη νέα χρονιά, επεσήμανε:

«Σίγουρα από τη νέα χρονιά θα κοιτάξουμε να είμαστε καλύτεροι, με άλλους στόχους. Η ομάδα θα στελεχωθεί με καλούς παίκτες από τη Σούπερ Λιγκ, για να μπορέσει η ΑΕΛ να στοχεύσει πιο ψηλά. Βέβαια γι' αυτό δεν είμαστε αρμόδιοι εμείς.»

Για το γεγονός πως υπήρχε άγχος στην ομάδα, τόνισε:

«Όλοι οι παίκτες ήμασταν αγχωμένοι για τη νίκη. Θέλαμε να ξέρουμε πως θα έχουμε τους τρεις βαθμούς όταν θα τελειώσει το παιχνίδι με την Ξάνθη. Δεν περιμέναμε το αποτέλεσμα αυτό κόντρα στον Αστέρα γιατί μπήκαμε καλύτερα. Από τη νέα χρονιά θα κοιτάξουμε να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί.»

Για το παιχνίδι με την Ξάνθη, είπε:

«Το θέλαμε πολύ και είχαμε κουβεντιάσει με τον προπονητή μας. Είχαμε ευκαιρίες να βάλουμε και άλλα γκολ. Θεωρώ ότι χρειάζεται να δέσει η ομάδα και να βγάλει μια ομοιογένεια ώστε να βγει ένα καλύτερο πρόσωπο προς τα έξω.»