Βαθμολογία

Μπακάκης: «Για τον πρόεδρο και τον κόσμο»

Επόμενη στάση Πανθεσσαλικό για την ΑΕΚ, καθώς το Σάββατο (6/5) αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Μιχάλης Μπακάκης μίλησε στην κάμερα της Novaενόψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης, εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως η Ένωση θα παρουσιαστεί πανέτοιμη.

Παράλληλα, υπογράμμισε πως ο τελικός δεν θα έχει καμία σχέση με τα δύο παιχνίδια που έδωσαν οι δύο ομάδες στο πρωτάθλημα. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο δεξιός οπισθοφύλακας των «κιτρινόμαυρων»: «Η ομάδα πιστεύω ότι είναι πανέτοιμη κι αυτό θα το δείξουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όπως και πέρυσι. Είναι σημαντικό που βρισκόμαστε πάλι στον τελικό, γιατί η ΑΕΚ αποδεικνύει ότι έχει επιστρέψει κι αυτό φάνηκε και από την περσινή κατάκτηση κυπέλλου.

Θέλουμε να το ξαναπάρουμε φέτος. Να πάρουμε χαρά εμείς οι παίκτες, να δώσουμε χαρά και στον πρόεδρο, αλλά περισσότερο απ' όλους να δώσουμε χαρά στον κόσμο που μας στηρίζει πάντα και τον ευχαριστούμε πολύ γι' αυτό.

Ο τελικός δεν έχει καμία σχέση με τα δύο ματς που παίξαμε κόντρα στον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα. Είναι κάτι διαφορετικό. Μιλάμε μόνο για ένα παιχνίδι. Νικητής θα είναι αυτός που θα έχει περισσότερο πάθος, περισσότερη δύναμη και θα το θέλει περισσότερο».