Βαθμολογία

Τραυματισμός αναβάτη σε αγώνες

Μοιραία παρ' ολίγον να σταθεί η ανάβαση σε άλογο για έναν 45χρονο ιππέα από την Καρδίτσα που συμμετείχε στην 6η Πανελλήνια Ιππική Συνάντηση που διοργανώνονταν χθες και προχθές στο Ελευθεροχώρι Μαγνησίας, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Ήταν 11 η ώρα το πρωί, όταν σύμφωνα με πληροφορίες , ο 45χρονος, επιχείρησε να ανεβεί στο άλογό του, πριν ακόμη ξεκινήσει το πρόγραμμα της χθεσινής οργανωμένης πορείας των ιππέων. Το άλογο όμως φαίνεται πως τρόμαξε από αδέσποτο σκύλο και σηκώθηκε στα δύο πόδια, χλιμιντρίζοντας. Έντρομοι άλλοι ιππείς και θεατές λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, έβλεπαν τον 45χρονο αναβάτη, που προσπαθούσε να ηρεμήσει το άλογο, να τινάζεται στον αέρα και να προσγειώνεται στο έδαφος, αιμόφυρτος.

Αμέσως έσπευσαν δίπλα του εκπρόσωποι της διοργάνωσης για να διαπιστώσουν ευτυχώς πως ο 45χρονος είχε μεν τραυματιστεί, διατηρούσε όμως τις αισθήσεις τους και σε γενικές γραμμές δεν φαίνονταν να έχει κάτι ιδιαίτερα σοβαρό.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τον τραυματία, ενώ στο μεσοδιάστημα γιατρός που βρίσκονταν μεταξύ των θεατών παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον τραυματισμένο αναβάτη που έφερε τραύματα στο κεφάλι, στη μέση και στα πλευρά.

Ταχυδρόμος