Βαθμολογία

Παρεμβάσεις Κούγια-Νάκα με «φόντο» τα εισιτήρια με μαρκαδόρο

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη φιλοξενήθηκε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας της Ερασιτεχνικής Γιώργος Νάκας, οι οποίοι μίλησαν για το θέμα που δημιουργήθηκε χθες στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαϊδη «Δίκη στον ΣΚΑΪ», σχετικά με εισιτήρια από εντός έδρας παιχνίδια της ΑΕΛ, στα οποία δεν αναγράφεται η τιμή, ενώ η θύρα που αντιστοιχούν είναι συμπληρωμένη με μαρκαδόρο.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε ο κ. Αλέξης Κούγιας:

«Εγώ είμαι λάτρης των ανθρώπων που υπηρετούν την Ερασιτεχνική με αυτήν την ανιδιοτέλεια. Σε οποιοδήποτε θέμα αφορά τοποθετήσεις είτε στο facebook, είτε αναρτήσεις δεν θα ασχοληθούμε. Σέβομαι τον ρόλο τον θεσμικό της Ερασιτεχνικής. Η εντολή που δίνω είναι ότι δεν θα ξανασχοληθούμε με οτιδήποτε κάνει η Ερασιτεχνική ΑΕΛ. Είτε το κάνει καλά, είτε όχι. Είμαστε άλλο μέγεθος σαν ΠΑΕ. Είμαστε η πέμπτη δύναμη του ελληνικού ποδοσφαίρου και πρέπει να σταθούμε σε αυτό το ύψος και όχι να δημιουργούμε προβλήματα σε ανθρώπους που έχουν θυσιάσει τη ζώη τους για την ΑΕΛ. Να συγκεντρωθούμε μόνο στο να κάνουμε την ΠΑΕ καλύτερη. Σεβασμός σε απόλυτο βαθμό σε όλα τα αθλήματα που διαχειρίζεται η Ερασιτεχνική. Εμείς πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα πράματα επαγγελματικά. Θαυμάζω το έργο τους και χαίρομαι που δουλεύουν και νύχτα πια. Δεν θέλω ούτε μια κουβέντα για τους ανθρώπους που δουλεύουν και τη νύχτα για την ΑΕΛ.»

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε ο Γιώργος Νάκας στο ΑΕΛ RADIO, αμέσως μετά την παρέμβαση του μεγαλομετόχου της «βυσσινί» ΠΑΕ:

«Έχει αναρτηθεί ήδη το βίντεο του κομματιού που αφορά τα εισιτήρια. Η εκπομπή ήταν μαγνητοσκοπημένη και δεν ήταν εκείνη την ώρα. Εγώ χθες δέχθηκα τηλεφώνημα από τον ΣΚΑΙ ότι θέλει να μου μιλήσει ο Κυριάκος Θωμαϊδης. Μου είπαν ότι έχουν εισιτήρια στα χέρια τους που είναι με μαρκαδόρο και αναγκάζομαι εγώ Πρωτομαγιά, αντί να συζητάμε για το πρωτάθλημα να απολογούμαι εγώ σαν Ερασιτεχνική. Γιατί να απολογηθώ εγώ;  Ήταν ένα πάνελ εχθές το οποίο ειρωνευόταν. Κάποια εισιτήρια σε κάποια ματς είναι με μαρκαδόρο. Είναι κανονικά εισιτήρια. Τα έχω δει και στο γήπεδο. Ο κ. Κούγιας νομίζει ότι εμείς δεν έχουμε άλλη δουλειά από το να ασχολούμαστε με τα προβλήματα της ΑΕΛ. Να τα έκανε όλα σωστά, ώστε εμείς να μην ασχολούμαστε. Κυκλοφορούν εισιτήρια σε ματς με μαρκαδόρο και αυτό γίνεται διότι έχει χαλάσει το μηχάνημα που τυπώνει. Δεν έγινε αυτό μόνο στο παιχνίδι με την Ξάνθη. Ο Χρήστος Τσούμαρης είχε πει ότι υπήρχε πρόβλημα με το εκτυπωτικό και δεν μπορούσε να τυπώσει τα εισιτήρια. Αυτό βέβαια το πρόβλημα συνεχίστηκε. Τα εισιτήρια που έδειξε χθες ο Κυριάκος Θωμαϊδης ήταν από το ματς με την Ξάνθη. Αυτό είναι θέμα που οφείλει να εξηγήσει η ΠΑΕ και όχι η Ερασιτεχνική. Είναι ένα θέμα που το ξέρουμε πολλοί και δεν μιλάει κανείς για να μην δημιουργηθεί θέμα. Η ΠΑΕ πρέπει να δώσει μια πειστική απάντηση ώστε να τελειώσει το θέμα.»

Δείτε την τοποθέτηση του Γενικού Γραμματέα της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, Γιώργου Νάκα στη «Δίκη»:

«Έχουμε δεχθεί ως διοίκηση του σωματείου καταγγελίες από φιλάθλους πως έχουν προμηθευτεί τέτοια εισιτήρια. Μας προβληματίζει και μας απασχολεί το συγκεκριμένο συμβάν, αφού έχουμε λαμβάνειν 10% των εσόδων. Η ανεπίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ αναφέρει πως όλο αυτό συμβαίνει προκειμένου να αποφευχθούν οι ουρές στα εκδοτήρια.

Κάποια άλλη στιγμή που είχε συμβεί ξανά κάτι αντίστοιχο, η επίσημη εξήγηση της ΠΑΕ ήταν πως υπήρχε πρόβλημα με το εκπτωτικό...

Δεν είναι πλαστά, διότι έχουν πάνω την ταινία γνησιότητας. Σημαίνει πως το εισιτήριο καταγράφεται, δηλώνεται, αλλά δεν γνωρίζω τι παίρνει η εφορία αφού δεν υπάρχει η τιμή πάνω. Αυτό είναι προς διερεύνηση... Αυτά τα εισιτήρια τα διανέμει η ΠΑΕ, υποθέτω στη τιμή που αντιστοιχεί στην εκάστοτε θύρα που γράφεται πάνω με... μαρκαδόρο. Η ΠΑΕ παίρνει τα εισιτήρια από τη Σούπερ Λίγκα και τυπώνει πάνω τα στοιχεία του αγώνα, κάτι που δεν συμβαίνει εδώ».

πηγή φωτογραφιών: sport-fm.gr