Βαθμολογία

Νίκη ελπίδας για Πανελευσινιακό, 3-1 την Καλλονή

Νίκη που της δίνει την δυνατότητα να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες παραμονής στην Football League σημείωσε σήμερα (1/5) η ομάδα του Πανελευσινιακού απέναντι στην Καλλονή στο γήπεδο της Μυτιλήνης.

Η αθηναϊκή ομάδα παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ εν τούτοις βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και έφτασε στην νίκη που της δίνει την δυνατότητα να φτάσει 25 βαθμούς και παράλληλα να βάλει την ταφόπλακα στην ομάδα της Καλλονής που με 19 βαθμούς παίρνει την άγουσα για την Γ' Εθνική.

Η Καλλονή κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 42' με σουτ του Ζουλιώτη για να φέρει το ματς στα ίσια δυο λεπτά αργότερα ο Κωνσταντινίδης με σουτ και το 1-1 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Η Ελευσίνα έξι λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης έφτασε στο 1-2 επίσης με τον Κωνσταντινίδη, για να κάνει ο Κασνέτση στο 64' το τελικό 3-1.

Αξίζει να σημειωθεί η ομάδα της Δυτικής Αττικής είχε και δυο δοκάρια με τους Ζέλιο στο 13' και Κωνσταντινίδη στο 63' που έχασε την δυνατότητα να κάνει χατ-τρικ.

Καλλονή (Δημήτρης Γαβαλάς): Μανιάτης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Μέγκαχεντ (56′ Μέξης), Σάββα (36′ λ.τ Αποστόλου), Ευαγγελιδάκης, Γιουκαρής, Λίταινας, Σισέ, Λαμπράκης, Σοφιάνης (68′ Δικαιόπουλος).

Πανελευσιανικός (Γιώργος Βαζάκας): Γκόμεζ, Κωνσταντινίδης, Τσίγκρος, Κολόκας, Ζέλιος (78′ Μουστάκης), Γραικός, Σιλιγαρδάκης, Κρισμάρεβιτς, Κασνέτση, Σέλμπι (56′ Δημόπουλος), Αγγελούδης.