Βαθμολογία

Παραλειπόμενα από την Λεωφόρο

Διαβάστε μικρά μικρά και όσα κατέγραψε το μάτι του athleticlarissa από την χθεσινή (30/4) αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο.

- Τελευταίο παιχνίδι της ΑΕΛ για το πρωτάθλημα και αυτό, όπως και το 2011 στην τελευταία της παρουσία στην Super League απέναντι σε ομάδα του ΠΟΚ. Τότε ήταν ο Ολυμπιακός στην βαριά ήττα με 6-0.

- Παιχνίδι της ΑΕΛ στην Αθήνα και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην παρευρεθεί ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας που παρακολούθησε από μπουθ την αναμέτρηση, που παραχωρήθηκε από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Το παρών στην αναμέτρηση έδωσε και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ζήσης Ντελόπουλος.

- Περίπου μιάμιση ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης αφίχθη η ΑΕΛ στην Λεωφόρο για την αναμέτρηση με το «τριφύλλι» με την αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα να είναι διάχυτη. Η αποστολή της ΑΕΛ αναχώρησε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας (1/5) για την επιστροφή στην βάση της.

- Άρωμα γηπέδου αισθάνεται κάποιος που προσελκύει το γήπεδο του Παναθηναϊκού ερχόμενος από το Μετρό των Αμπελοκήπων. Η στάση του Μετρό είναι δίπλα στο γήπεδο και με το που βγαίνει κάποιος από εκεί αντικρίζει τους πλανόδιους μικροπωλητές που πουλούν κασκόλ και σημαίες της αθηναϊκής ομάδας.

- Λίγος κόσμος στο γήπεδο της Λεωφόρου με τους οργανωμένους του Παναθηναϊκού να βάλλουν κατά της διοίκησης ενώ οι οργανωμένοι της θύρας 13 σήκωσαν και πανό που έγραφε «5 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΙΚΑΝΗ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ». Μάλιστα σε κεντρική θύρα ένας φίλαθλος των «πράσινων» έβριζε τους οργανωμένους με αποτέλεσμα να υπάρξει αντίδραση από έναν άλλον και να επικρατήσει μίνι ένταση.

- Λίγος ο κόσμος και στο CAFE της Λεωφόρου που βρίσκεται σε θύρα του γηπέδου με τα πηγαδάκια μεταξύ των φίλων του Παναθηναϊκού να έχουν να κάνουν με την εμφάνιση της ομάδας τους και την ήττα στην Τούμπα και στα παιχνίδια ενόψει των play-off.

- Αποδοκιμασίες και πανό κατα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια ο οποίος αποδοκιμάστηκε κατα την έξοδο του από τα δημοσιογραφικά πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια.

- Έγκαιρα είχαμε στα χέρια μας τις συνθέσεις της αναμέτρησης όπου υπήρχαν μικρά λαθάκια. Ο Αναστασόπουλος ήταν γραμμένος με ένα ...γράμμα λιγότερο ήτοι Ανστασόπουλος, ενώ ο Χατζηγιοβάνης του Παναθηναϊκού ...βαφτίστηκε Χατζηγιαβάνης.

- Πολύ καλά τα μπουθ στην Λεωφόρο με άνεση για να κάνουν την δουλειά τους οι εκπρόσωποι του Τύπου, όμως η προσοχή χρειάζεται κατά την έξοδο με τα επικίνδυνα μικρά σκαλάκια. Πολύ καλή και η αίθουσα συνεντεύξεων και από πάνω ακριβώς ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος για τους δημοσιογράφους που θέλουν να κάνουν την δουλειά τους. Ένας χώρος άνετος και όμορφα διακοσμημένος με φωτογραφίες από παλιά ευρωπαϊκά παιχνίδια του Παναθηναϊκού. Το athleticlarissa ευχαριστεί την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την φιλοξενία.

- Τον Μάρκους Μπεργκ αποθέωσε ο κόσμος στην λήξη της αναμέτρησης καθώς ο Σουηδός άσος έφτασε τα 22 τέρματα που του έδωσαν την δυνατότητα να ανακυρηχθεί πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

- Ένα πολύ ωραίο σκηνικό στην συνέντευξη τύπου με τον αρκετά ευδιάθετο Αντρέ Πάους, όταν συνάδελφος από την Λάρισα του ανέφερε τα καλά λόγια ανθρώπων της Ανόρθωσης για το πέρασμα του από την Κύπρο. Ο κ. Πάους απάντησε με ένα απλό «thanks», ωστόσο μετά το τέλος των δηλώσεων του ζήτησε από τον δημοσιογράφο να μεταφέρει τα χαιρετίσματα του και τις ευχαριστίες του στους ανθρώπους των Κυπρίων.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ