Βαθμολογία

Χριστοβασίλης: «Θα συνεχίσουμε με τον Πετράκη»

Ειδήσεις έβγαλε ο Γιώργος Χριστοβασίλης με τοποθέτησή του μετά τη λήξη του αγώνα ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΚ το βράδυ της Κυριακής (30/4). Ο ισχυρός άνδρας των Ηπειρωτών δεν μίλησε μόνο για το μέλλον του Γιάννη Πετράκη, αλλά και για το θέμα του γηπέδου.

Στο πρώτο σκέλος μιλώντας στην Αθλητική Κυριακή ο Χριστοβασίλης εξέφρασε την αισιοδοξία του πως δεν θα υπάρξει αλλαγή προπονητή, ενώ στο δεύτερο ξεκαθάρισε πως θα υπάρξουν σαφείς βελτιώσεις. Αναλυτικά:

Για τον Πετράκη: «Με τον Πετράκη είμαστε μαζί 4 χρόνια και πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε μαζί όπως και τα προηγούμενα χρόνια».

Για τον Κούτρη και γενικά τη μεταγραφική πολιτική της ομάδας: «Εμείς είμαστε εδώ να βοηθήσουμε όλα τα παιδιά. Προτάσεις ας έρχονται, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα έρθουν και καινούργια παιδιά που θα είναι εξίσου καλοί ή καλύτεροι».

Για τους «Ζωσιμάδες»: «Να ανακοινώσουμε ότι αυτό το καλοκαίρι επιτέλους θα φτιαχτεί το γήπεδό μας και του χρόνου θα πάψουν όλοι να μιλάνε για το χειρότερο γήπεδο και ίσως να λένε για το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα».