Βαθμολογία

Πρισακάρου: «Παίξαμε δυνατά μέχρι το τέλος»

Ο Στέφανος Πρισακάρου ήταν από τους διακριθέντες της ομάδας των Βουναίνων, αφού πέτυχε το ένα από τα τέσσερα γκολ της ομάδας του κόντρα στον Αμπελωνιακό, κέρδισε πέναλτι και έδωσε την εξωτερική ασίστ στις καθυστερήσεις όπου ο Τσανάς έδωσε τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του. Μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στο athleticlarissa.gr:

«Στο πρώτο ημίχρονο αργήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι, νιώσαμε πολύ την πίεση του Αμπελωνιακού, στη συνέχεια όμως βρήκαμε το ρυθμό και καταφέραμε μέσα σε λίγα λεπτά να κάνουμε την πλήρη ανατροπή. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ να κρατήσουμε το σκορ και να παίξουμε δυνατά μέχρι το τέλος. Όταν έγινε στο 90’ το 3-3 πίστεψα ότι οι συμπαίκτες μου θα απογοητευτούν με την ισοπαλία. Όμως όταν γύρισα και τους κοίταξα δεν είχαν τα κεφάλια κατεβασμένα. Τότε κατάλαβα πως τίποτα δεν είχε τελειώσει. Μου δόθηκε η δυνατότητα να κάνω στις καθυστερήσεις την ασίστ στον Τσανά και να πετύχουμε τη νίκη για την ομάδα μας.

Φέτος η χρονιά για εμένα ήταν παραγωγική, πήγα καλά και βρήκα τα πατήματά μου, είμαι τρίτος στην κατηγορία με 18 γκολ και έχω βάλει στόχο μέχρι τέλος της αγωνιστικής να βγω πρώτος. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τη διοίκηση και τον προπονητή που με εμπιστεύτηκαν, καθώς και όλους τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν πάρα πολύ».

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ