Βαθμολογία

Ουζουνίδης: «Δεν ήταν καθόλου εύκολο παιχνίδι»

Στο γεγονός ότι δεν ήταν καθόλου εύκολο το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΛ στάθηκε με δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου ο προπονητής του Παναθηναϊκού Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο Εβρίτης τεχνικός ανέφερε ότι οι παίκτες του μπήκαν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και έψαξαν το γκολ, ενώ το γρήγορο 2-0 στην επανάληψη του έδωσε την δυνατότητα να δοκιμάσει σχήματα και τακτικές ενόψει play-off.

Ο 48χρονος προπονητής του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε, μετά από ερώτηση που του τέθηκε και στην ΑΕΛ χαρακτηρίζοντας δίκαια την παραμονή της και ότι θα πρέπει να βρίσκεται στην κατηγορία των «μεγάλων» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του προπονητή του Παναθηναϊκού:

«Όπως είδατε και εσείς δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι, αλλά τα παιδιά μπήκαν συγκεντρωμένα και έψαξαν το γρήγορο γκολ. Μπορεί αυτό να μην ήρθε ωστόσο καταφέραμε και κερδίσαμε το παιχνίδι και πλέον κοιτάμε τα play-off. Στο δεύτερο ημίχρονο το γρήγορο γκολ μας έδωσε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε παιδιά που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος γιατί δοκίμασα σχήματα και τακτικές για την συνέχεια γιατί στα play-off θα χρειαστούν όλοι οι ποδοσφαιριστές».

Σε ερώτηση για τους νεαρούς παίκτες και την παρουσία τους είπε:

«Ο Πασχάλης (σ.σ. Στάικος) πέρασε αυτό το θέμα τραυματισμού του πήρε το χρόνο του, ωστόσο θα πρέπει να παίξει και άλλο να βελτιωθεί στο παιχνίδι του, όπως και οι υπόλοιποι νεαροί, να προσπαθούν και να δουλεύουν καθημερινά».

Σε ερώτηση για την φετινή πορεία της ΑΕΛ και το σχόλιο του δεδομένου ότι είχε περάσει για 1.5 χρόνο ως προπονητής ανέφερε:

«Περίμενα καλύτερη την ΑΕΛ είναι η αλήθεια. Στην αρχή δεν ήταν τόσο καλή πέρασε όσα πέρασε, αλλά τα τελευταία ματς έπαιξε καλά και παρέμεινε δίκαια στην κατηγορία. Είναι ομάδα με ιστορία και βαριά φανέλα και σίγουρα η θέση της είναι στην μεγάλη κατηγορία».

Τέλος σε ερώτηση για την συνέχεια και τα play-off και πως το έχει ο ίδιος στο μυαλό του δήλωσε:

«Κάναμε μια ομιλία με τους παίκτες την Παρασκευή για το πως θα πρέπει να χειριστούμε την κατάσταση μετά την ήττα στην Τούμπα, ξέρουμε πως είναι η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ξέρουμε τα δεδομένα και σε ότι έχει να κάνει σχετικά με το ότι ειπώθηκε ότι τα play-off δεν είναι σημαντικά, δεν είναι σίγουρα σημαντικά σε σχέση με το να κατακτήσεις ένα τίτλο. Όμως εξυπακούεται ότι είμαστε Παναθηναϊκός και επ ουδενί δεν θα αδιαφορήσουμε».

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΟΛΙΚΗ Η ΜΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ATHLETICLARISSA ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ