Βαθμολογία

Πάους: «Έχω ξεκάθαρο όραμα για αυτή την ομάδα»

Στο ότι έχει ξεκάθαρο όραμα για την ομάδα της ΑΕΛ εμφανίστηκε με δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό ο προπονητής της ΑΕΛ Αντρέ Πάους.

Ο Ολλανδός τεχνικός των «βυσσινί» ανέφερε στο ξεκίνημα ότι δεν του αρέσει να χάνει, στην πίεση που είχε η ομάδα μέχρι να εξασφαλίσει την παραμονή στην Super League αποδίδοντας τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του.

Ο κ. Πάους απάντησε και σε ερωτήσεις σχετικά με τον Μασούρα, αλλά και για το πως φαντάζεται ο ίδιος την ΑΕΛ της επόμενης σεζόν, ενώ χαρακτήρισε πολύ καλή ομάδα τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ολλανδού τεχνικού:

«Είμαι άνθρωπος που δεν μου αρέσει να χάνω, σήμερα παίξαμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, είδα όλους τους παίκτες του Παναθηναϊκού ότι έχουν ποιότητα, ειδικά στο ξεκίνημα του παιχνιδιού με τις ευκαιρίες που έχασαν φάνηκε το πόσο ποιοτική ομάδα είναι. Όσον αφορά την δική μας ομάδα είναι μια διαφορετική ιστορία, περάσαμε μια χρονιά γεμάτη πίεση μέχρι να σωθούμε, πίεση που την είχαμε μέχρι και την προηγούμενη Κυριακή και για αυτό το λόγο θα πρέπει να αποδώσουμε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές.

Στο παιχνίδι δεν ήμασταν τόσο επιθετικοί όσο θα έπρεπε και δεν δείξαμε μεγάλη διάθεση να κερδίσουμε και πρέπει να έχουμε νοοτροπία νικητή. Παρόλα αυτά είμαστε χαρούμενοι που παραμείναμε στην κατηγορία και ευελπιστούμε την επόμενη χρονιά να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να είμαστε καλύτεροι».

Σε ερώτηση για την δεύτερη συμμετοχή του Μασούρα και τι άποψη έχει δήλωσε:

«Είναι πολύ σημαντικό για κάποιους παίκτες ότι πήραν λεπτά συμμετοχής, ...μύρισα ατμόσφαιρα αποδυτηρίων μου αρέσουν οι νεαροί παίκτες, μπορεί να εξελιχθεί και πρέπει να το δούμε προσεκτικά για όλα τα νεαρά παιδιά. Θα πρέπει να προσαρμοστεί κατα τέτοιο τρόπο στα δεδομένα γιατί άλλό η κ-20 άλλο όταν παίζει με τους μεγαλύτερους και πιο έμπειρους».

Σε ερώτηση για το πως έχει στο μυαλό του την ΑΕΛ της επόμενης σεζόν ανέφερε:

«Κάθε φορά αισθάνομαι μέρος της ομάδας, ο τρόπος που δουλεύουμε είναι σημαντικός και το α και το ω είναι να υπάρχει καλή ατμόσφαιρα μέσα και έξω, κάτι που είδαμε με την Ξάνθη και κάθε φορά αυτό που λέω στους παίκτες μου είναι να απολαμβάνουν αυτό που κάνουν και μέσα στην επόμενη χρονιά θα δούμε συνολικά την εικόνα για να βελτιωθούμε».

Τέλος σε ερώτηση του athleticlarissa για τη γνώμη του μετά από τέσσερα παιχνίδια που ο ίδιος κοουτσάρισε και το που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα είπε:

«Θεωρώ δεν είναι αδυναμίες, είναι η συνολική εικόνα, ατομικά για κάθε παίκτη, αλλά και για την ομάδα. Όταν έρχεσαι για πρώτη φορά σε μια ομάδα και αυτή δεν έχει πετύχει τον στόχο της δεν μπορείς να αλλάξεις πολλά πράγματα. Έχω ξεκάθαρο όραμα για αυτή την ομάδα μου αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά όπως καταλαβαίνετε μέσα σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια ήταν φύσει αδύνατον να εφαρμοστεί αυτό γιατί το πρωτεύουν ήταν να εξασφαλίσουμε την κατηγορία. Αυτό που χρειάζεται όμως πάνω από όλα είναι η σκληρή δουλειά στην αμυντική και την επιθετική λειτουργία της ομάδας και όπως είπα και πριν οι παίκτες να απολαμβάνουν την προπόνηση και να έχουμε καλή ατμόσφαιρα σαν ομάδα».

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΟΛΙΚΗ Η ΜΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ATHLETICLARISSA ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ