Βαθμολογία

«Μάτωσαν» αλλά δικαιώθηκαν στο τέλος τα Βούναινα (PICS)

Σε μια ανεπανάληπτη αναμέτρηση βάσει του σκορ, αλλά και της εξέλιξης του αγώνα, με το αποτέλεσμα μετά από πολλή ένταση να κρίνεται στα τελευταία λεπτά, τα Βούναινα πανηγύρισαν σπουδαία νίκη κόντρα στον Αμπελωνιακό με σκορ 4-3, με τους φιλοξενούμενους συνάμα να αποδεικνύουν πως ήταν ένας διόλου ευκαταφρόνητος αντίπαλος.

Ο Αμπελωνιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι με πολλές φάσεις αφού είχε και τον αέρα με το μέρος του, όμως απέναντί του βρέθηκε ο Ζεϊμπέκης, ο οποίος μέχρι και το 34ο' λεπτό κράτησε την εστία του ανέπαφη.

Στο 4' το φάουλ του Τσετιροκλή με διπλή προσπάθεια έδιωξε ο Ζεϊμπέκης. Στο 5'΄το σουτ του Δαλακώνη, πέρασε πάνω από την εστία. Στο 14' το φάουλ εκτέλεσε ο Τσετιροκλής, την καρφωτή κεφαλιά έκανε ο Κωτούλας, έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Μουτσάνας, στην επαναφορά ο Τσετιροκλής έκανε το σουτ, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Στο 15' καλό φάουλ από τον Τσετιροκλή, η μπάλα έσκασε πάνω στον Ζέμπε που με αυτοθυσία έδιωξε σε κόρνερ. Στο 16' το κόρνερ εκτέλεσε ο Τσετιροκλής, εξαιρετικά απομάκρυνε ο τερματοφύλακας. Στο 19' ο Μπόντε τροφοδότησε τον Ψύρρα και αυτός από θέση τετ α τετ, έκανε το σουτ, όμως η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 20' το φάουλ του Τσετιροκλή απομάκρυνε με υπερένταση ο τερματοφύλακας. Στο 25' οι γηπεδούχοι εκτέλεσαν το φάουλ με τον  Χατζηλιάδη Γ., την κεφαλιά πήρε ο Κοτρώτσιος, έδιωξε σε κόρνερ ο Βραζιτικός. Στο 34' ο Πατρίκου έκανε ωραία σέντρα από πλάγια αριστερά, με τον Μπόντε με ωραία κεφαλιά να κάνει το 0-1. Στο 39' το σουτ του Ιωαννίδη, έβγαλε σε κόρνερ ο Ζέμπε. Στο 40' το κόρνερ του Τσετιροκλή, έδιωξε σε νέο κόρνερ ο Ζέμπε.

Μετά την ανάπαυλα και συγκεκριμένα στο 49' ο Αλεξόπουλος ανέτρεψε τον Πρισακάρου. Δόθηκε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Τσαπράζης Σ. για το 1-1. Σε εκείνο το σημείο υπήρξαν διαμαρτυρίες για του γηπεδούχους γιατί δεν δόθηκε κόκκινη κάρτα στον Αλεξόπουλο.Μετά από δύο λεπτά εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Τσαπράζη Σ. για το 2-1.  Στο 53΄ο Τσαπράζης έκανε τη σέντρα, την κεφαλιά πήρε ο Πρισακάρου και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 65' υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους, αφού ο Λιάκος ανέτρεψε τον Πρισακάρου και δε δόθηκε πέναλτι. Ο Αμπελωνιακός άσκησε μεγάλη πίεση στον αντίπαλό του στη συνέχεια. Στο 66' το σουτ του Ψύρρα από κοντά, έδιωξε ψύχραιμα ο Ζέμπε. Στο 68' ο Ιωαννίδης έκανε το σουτ, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι, με τον Ψύρρα να μην προλάβαίνει να την στείλει στα δίχτυα. Στο 73΄εξαιρετικό σουτ του Πρισακάρου έξω από την περιοχή και μεγάλη επέμβαση από τον Βραζιτίκο που έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και κόρνερ. Στο 74' ο Καζάνι έκανε το σουτ, απέκρουσε ασταθώς ο Βραζιτικός, στην επαναφορά το σουτ έκανε ο Πρισακάρου, ο Κουτής στην προσπάθεια από πολύ κοντά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 80΄ο Τσετιροκλής εκτέλεσε γρήγορα το φάουλ, κοντρόλαρε όμορφα ο Μπόντε που έδωσε στον Δαλακώνη και αυτός με διαγώνιο σουτ έκανε το 2-2. Στο 85' ο Τσανάς ξέφυγε στην αντεπίθεση, έκανε την παράλληλη σέντρα για τον Πρισακάρου και αυτός έκανε το 3-2. Στο 87' ο Μπόντε ανατράπηκε, κέρδισε πέλαντι το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος για το 3-3. Στο 91' ο Καζάνι Κ. από πολύ κοντά έχασε μεγάλη ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του. Το ματς ωστόσο δεν τελείωσε εκεί... Ωραία μπαλιά του Χατζηλιάδη Γ., βρήκε τον Πρισακάρου, αυτός έκανε το πρώτο σουτ, απέκρουσε ασταθώς ο Βραζιτικός και στην επαναφορά ο Τσανάς έκανε το τελικό 4-3. Το τελικό σφύριγμα της λήξης, όπως ήταν λογικό, έδωσε το έναυσμα για τρελούς πανηγυρισμούς από πλευράς γηπεδούχων.

Βούναινα (Λάζαρος Αγγλόπουλος): Ζεϊμπέκης, Μουτσάνας (65' Κουτής), Κοτρώτσιος, Φαρμάκας, Χατζηλιάδης Γ., Μερτζανίδης, Χριστοδούλου Κ. , Καζάνι Κ., Τσαπράζης Σ.,Πρισακάρου, Τσανάς.

Αμπελωνιακός (Γιάννης Παπαδημητρίου): Βραζιτικός, Μαυρίδης (58' Λιάκος), Κωτούλας, Αλεξόπουλος, Παυλίδης (62' Κόκκινος), Δαλακώνης, Ψύρρας, Πατρίκου (75' Βούκιας), Ιωαννίδης, Τσετιροκλής, Μπόντε.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Γκαραβέλης, πρώτος βοηθός ο Αναστασίου και δεύτερος ο Παλαμίδας

*Η διοίκηση των Βουναίνων και ο πρόεδρος της ομάδας, κ. Γιώργος Μοσχοβίτης θέλει να δώσει πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες του, γιατί οπως αποκάλυψε είναι πραγματικά παλικάρια στην αγωνιστικότητα και το έδειξαν στο σημερινό παιχνίδι, αλλά και σε ολόκληρη τη χρονιά.

*Οι ποδοσφαιρίστες της ομάδας των Βουναίνων αφιερώνουν τη σημερινή νίκη στον συμπαίκτη τους Γιάννη Δεσπόπουλο, που ήταν τραυματίας και δεν αγωνίστηκε, όμως την ερχόμενη εβδομάδα θα τελέσει το γάμο του. Η νίκη είναι εφιερωμένη ιδιαιτέρως στην Βάσω Γκατζούλη και το Athleticlarissa.gr , όπου όλη τη χρονιά ήταν πραγματικά δίπλα στην ομάδα.