Βαθμολογία

Παπανικολάου: «Παίζαμε με την καλύτερη ομάδα...»

Ως την καλύτερη ομάδα του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής χαρακτήρισε τον Απόλλωνα με δηλώσεις του ο τεχνικός της Ιστιαίας Λάκης Παπανικολάου.

Ο τεχνικός της ομάδας της Εύβοιας τόνισε το δύσκολο του παιχνιδιού και τόνισε ότι η ήττα ίσως κάνει καλό στην ομάδα του, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στον Απόλλωνα και τον προπονητή του Σάκη Θεοδοσιάδη.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Παπανικολάου:

«Ξέραμε από την αρχή ότι είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι βάσει βαθμολογίας παίζαμε με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, είχαμε δύσκολο έργο, δεν μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε 100% στο πλάνο, πολύ καλός ο Απόλλων και δίκαιο το αποτέλεσμα. Μια ήττα που ίσως μας κάνει καλό για την συνέχεια και τα τρία τελευταία παιχνίδια που απομένουν.

Οι παίκτες προσπάθησαν, δεν ήμασταν όμως όπως είπα 100% στο πλάνο, ο Απόλλωνας ήταν πολύ καλός και έτσι δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε κάτι καλό. Συγχαρητήρια όμως για την προσπάθεια που κάνανε οι παίκτες μου, να συγχαρώ τον Απόλλωνα και τον κ. Θεοδοσιάδη, καλή πορεία στη συνέχεια και να πετύχουν το στόχο της ανόδου».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ