Βαθμολογία

Κανένα πρόβλημα για τη Δήμητρα Γιάννουλης

Η Δήμητρα Γιάννουλης επιβλήθηκε με σκορ 3-0 του Αετού Αμυγδαλέας, στο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε σήμερα (29/4) για την Α' ΕΠΣΛ.

Στο 7΄μετά από ωραία ενέργεια του Μπαρούτα και κάθετη πάσα, ο Χατζηγρηγορίου με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 32΄ύστερα από σέντρα του Χατζηγρηγορίου, ο Σπανός με κεφαλιά έκανε το 2-0. Στο 70' μετά από ωραία ενέργεια του Μπαρούτα και κάθετη πάσα στον Σπανό, ο τελευταίος «έγραψε» το τελικό 3-0. Πολλοί καλοί αγωνιστικά ήταν οι Θώμος, Ντούφας και Σπανός. Ο Αετός Αμυγδαλέας είχε κάποια καλά σουτ και μια καλή ευκαιρία στο 90' όταν ο Υφαντής  έστειλε εξ' επαφής τη μπάλα αουτ.

Δείτε τις συνθέσεις αμφότερων των ομάδων:

Δήμητρα Γιάννουλης (Βασίλης Μπακογιάννης): Kυρανούδης, Μπάμπαλης, Αμπατζίδης (72' Αετόπουλος), Ντούφας, Εμμανουήλ, Θώμος, Σπανός, Μανάκας (78' Μαντζαφλάρας), Χατζηγρηγορίου, Γκατζούλης, Μπαρούτας (82' Καραγιώργος)

Αετός Αμυγδαλέας (Γιώργος Λιάπης): Κωνσταντίνου, Κορλός, Σάρα (65' Ευαγγελούλης), Πολύζος , Γραμμένος, Αντωνόπουλος, Καρβούνης, Υφαντής, Κουρούκας (82' Μπακαβέλος), Δημητρέλης, Ανδριανόπουλος (46' Πίρε)