Βαθμολογία

«Δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μας αδιάφορο παιχνίδι...»

Ο στόχος της ανόδου στη Β' Εθνική επετεύχθη για την Παναχαϊκή, αλλά το πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής δεν έχει τελειώσει ακόμα. Την Κυριακή (30/4) οι «κοκκινόμαυροι» θα φιλοξενηθούν από τη Θήβα και ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος τόνισε σε δηλώσεις του την Παρασκευή (28/4) ότι δεν υπάρχουν αδιάφορα παιχνίδια, συνεπώς καλούνται οι παίκτες του να κυνηγήσουν το διπλό.

«Ο πρωταρχικός στόχος που είχαμε όλοι θέσει υλοποιήθηκε και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι. Όμως την κατάλληλη στιγμή θα αναφερθούμε περισσότερο αναλυτικά. Για την ομάδα μας το πρωτάθλημα τελειώνει στις 21 Μαΐου. Στο ποδόσφαιρο και πολύ περισσότερο στην Παναχαϊκή δεν υπάρχει αδιάφορη προπόνηση, άρα δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μας αδιάφορο παιχνίδι.

Έχουμε θέσει σαν ομάδα τα κίνητρα μας μέχρι το τέλος και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε όσα περισσότερα μπορούμε. Οι παίκτες μας τις μέρες που πέρασαν δούλεψαν αρκετά και εκτός από τον τίτλο που κατέκτησαν δείχνουν μεγάλη διάθεση για παραπάνω πράγματα και για εμάς αυτό αποτελεί μεγάλη ικανοποίηση. Την Κυριακή παίζουμε με έναν αντίπαλο, ο οποίος χωρίς πολλά λόγια ήταν σταθερά όλη τη χρονιά στη μέση της βαθμολογίας και πάνω.

Η σταθερότητα, η σοβαρότητα και η βαθμολογική συγκομιδή των παικτών της Θήβας ήταν σαφώς αποτέλεσμα της δουλειάς του προπονητή τους κ. Λάμπρου, ο οποίος με χαμηλούς τόνους παρουσίασε ένα πολύ καλό σύνολο. Άρα εμείς θα έχουμε ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι στο οποίο θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε όλες τις αρετές μας και ακόμα μερικά στοιχεία που έχουμε προσθέσει στο παιχνίδι μας.

Όλοι μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους οπαδούς μας που κάθε Κυριακή είναι δίπλα στα παιδιά μας και όσοι ταξιδέψουν στη Θήβα θα μας δώσουν πάλι αυτό το κάτι παραπάνω που είχε όλο το χρόνο η Παναχαϊκή, είτε στην Αγυιά είτε εκτός, και που την κάνει πάντα μεγάλη. Τον κόσμο της», δήλωσε ο τεχνικός των Αχαιών μιλώντας στην επίσημη σελίδα της Παναχαϊκής Συμμαχίας στο facebook.