Βαθμολογία

Κούγιας: «Άσχημη εξέλιξη, κάποιοι θέλουν να πέσουμε...»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Λάζαρου Παπαδούλη «φιλοξενήθηκε» ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, ο οποίος αναφέρθηκε στην καταγγελία του κ. Γιώργου Κωσταρόπουλου προς την ΠΑΕ ΑΕΛ για χρέος της ομάδας όσον αφορά τα σπασμένα καθίσματα στο Αλκαζάρ, σε παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό Βόλου (περίοδος 2014-15).

Δείτε αναλυτικά τι είπε:

«Με πολλή ηρεμία θέλω να αναδέιξω ένα γεγονός. Εγώ βρίσκομαι στην Καστοριά για μια υπόθεση σοβαρή. Σήμερα πριν από λίγο έμαθα για την καταγγελία του κ. Κωσταρόπουλου εναντίον της ΠΑΕ ΑΕΛ, για το χρεος της ΠΑΕ ΑΕΛ. Το γεγονός αυτό, συνέπεσε με τη βράβευση του κ. Κωσταρόπουλου από την Ερασιτεχνική ΑΕΛ. Τη μια μέρα έγινε η βράβευση και την άλλη η καταγγελία. Τον πήρα τηλέφωνο και είπαμε αυτή η συζήτηση να μην γίνει τώρα. Το ύψος της οφειλής είναι 35. 000 ευρώ.

Του πρότεινα του κ. Κωσταρόπουλου και εξόφληση. Αυτός μου είπε θα το συζητήσει και με τα άλλα μέλη και μάλλον δεν θα υπάρχει θέμα. Μου είπε ότι την ίδια γνώμη είχαν και τα μέλη της διοικήσεως. Πριν από τρεις μέρες συμφωνήσαμε η υπόθεση να πάει για τα τέλη Μαϊου. Είπε στον συνεργάτη μου ότι ουδέποτε συμφώνησε μαζι μου. Έψαξε βέβαια να με βρει αλλα δεν με βρήκε.

Δεν γνωρίζω αν υπάρχει θέμα με την αδειοδότητή μας. Ποτέ δεν είχα σε άλλη ομάδα πρόβλημα με την αδειοδότηση. Δικαίως ανησυχεί ο κόσμος. Αυτή είναι μια πολύ άσχημη εξέλιξη και κάποιοι επιθυμούν να πέσει η ομάδα.»

Ο Γιώργος Κωσταρόπουλος έδωσε τη δική του απάντηση μέσω του ΑΕΛ RADIO:

«Εδώ υπάρχει μια οφειλή της ΠΑΕ ΑΕΛ. Έχουμε έρθει σε επαφή και υπήρχε δέσμευση ότι θα αποκατασταθούν αυτά τα καθίσματα όπου δεν έχουν αποκατασταθεί. Η οφειλή της ΠΑΕ ΑΕΛ συνεχίζει να υπάρχει.

Όταν μας κάλεσε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δώσαμε την αναβολή σε μια καλή πίστη που υπάρχει αλλά από τότε δεν έγινε τίποτα. Ενημερώθηκε ο Κ. Μάρκου από την Μεγάλη Δευτέρα ότι θα γίνει συνεδρίαση και πάλι για το θέμα. Δεν μου απάντησε κανείς και το θεωρώ προσβλητικό.

Ο κ. Κούγιας μου ζήτησε καινούρια αναβολή για να μπορέσει να πάρει την αδειοδότηση, όταν με πήρε τηλέφωνο εχθές. Εγώ δεν άκουσα από τον κ. Κούγια ούτε για προσωπικές επιταγές, όυτε για τίποτα.»